Avancronică / Potaissa Turda – Știința MD Bacău (luni, ora 19.30)

Potaissa Turda - Stiinta MD Bacau 35După ce nu a dat de gustul victoriei în fața propriilor suporteri, Știința Municipal Dedeman Bacău a plecat la Turda, în căutarea punctelor pierdute cu Minaur, în ultimul meci din etapa a V-a. Handbaliștii pregătiți de Mateo Garralda au punctaj maxim din cele două deplasări precedente și trebuie să câștige pentru a nu pierde contactul cu vârful ierarhiei Ligii Naționale.

Chiar dacă în pierdere de viteză față de sezonul precedent, Potaissa rămâne o nucă foarte tare pe propriul teren, însă o nucă pe care băcăuanii au spart-o de mai multe ori chiar la Turda. Știința a făcut deplasarea fără spaniolul Josep Masachs, care s-a accidentat din nou, în locul său fiind luat Alex Tărîță. De asemenea, Florin Dospinescu va reveni după accidentarea care l-a ținut în afara lotului pentru meciul cu Minaur.

Partida Potaissa Turda – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrată de cuplul EHF format din Bogdan Stark și Romeo Ștefan. Celelalte partide ale etapei a V-a: Energia Pandurii Tg. Jiu – Steaua Alexandrion București 35-31 (20-15), Dunărea Călărași – CSU Suceava 18-16 (9-7), HC Vaslui – Poli Timișoara 25-24 (14-12), Minaur Baia Mare – CSM București 27-21 (15-8) și HC Odorhei – HCM Constanța 29-29 (15-15). Dinamo București a stat.

Clasament Liga Nationala handbal masculin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.