Avancronică / Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare (joi, ora 16.45, livescore Sport.Bacaul.Ro)

Stiinta Bacau - Minaur Baia Mare
După două victorii în deplasare și un egal acasă, vicecampioana primește joi replica unei alte formații aflate în plină reconstrucție. Minaur Baia Mare este, probabil, echipa care a suferit cele mai multe modificări, atât la nivelul lotului, cât și al băncii tehnice. Maramureșenii au până acum două victorii obținute pe propriul teren (cu Steaua și Timișoara) și o înfrângere pe terenul campioanei, consfințită marți și de comisiile federale (Minaur contestase dreptul de joc al spaniolului Humet). Din ce s-a văzut până acum, echipa băimăreană mizează pe o apărare masivă și agresivă, precum și pe contraatac.

Știința Municipal Dedeman Bacău vine după un succes important obținut la Călărași și nu concepe altă variantă decât victoria, care i-ar consolida poziția de lideră a Ligii Naționale. Deși lucrurile sunt în curs de așezare în jocul echipei băcăuane, avantajul terenului propriu poate constitui factorul hotărâtor, chiar dacă ora de disputare a jocului e destul de ciudată, în contextul în care meciul nu e televizat. Nu sunt anunțate indisponibilități în formația pregătită de Mateo Garralda.

Cele două echipe s-au întâlnit pe 15 august, la Cupa Municipiului Vaslui, atunci când au încheiat la egalitate, 23-23. Partida de joi va fi arbitrată de Adrian Barbu (AG) și Ștefan Ciurea (DJ). Celelalte meciuri din etapa a IV-a: Poli Timișoara – Potaissa Turda 31-28, CSU Suceava – Dinamo București 0-10 (lipsă ambulanță la sală), Steaua Alexandrion București – HC Odorhei 27-32, CSM București – Dunărea Călărași 32-35 și HCM Constanța – HC Vaslui (joi, ora 18.15, Barbu/Manafu). Energia Pandurii Tg. Jiu stă.

Clasament Liga Nationala handbal masculin

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

3 comentarii la „Avancronică / Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare (joi, ora 16.45, livescore Sport.Bacaul.Ro)”

  1. multumim pentru lve score ! nicaieri in tara nu este organizare asa de buna referitor la informarea celor interesati de rezultate !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.