Volei feminin / Știința Bacău – VDK Gent 3-0 (25-12 25-23 25-19)

Stiinta Bacau volei feminin 2014
Voleibalistele de la Știința Bacău au terminat pe locul al treilea turneul desfășurat în localitatea belgiană Frasnes-Les-Anvaing. Duminică, în finala mică a competiției, echipa băcăuană a câștigat cu 3-0 în fața formației belgiene VDK Gent.
Campioana României a evoluat exact în aceeași formulă ca și în partida de sâmbătă, cu polonezele de la Sopot, adică: Sabina Moisa (coordonatoare), Ioana Baciu (universal), Alexandra Sobo, Tatiana Gheorghiţă (centri), Anastasiya Harelik, Denisa Rogojinaru (trăgătoare) şi Mihaela Albu (libero). Au mai jucat Olena Novgorodchenko şi Yuliya Stoyanova.

”A fost un turneu util pentru noi, mai ales că nu mai disputasem niciun joc de pregătire înainte. Am pornit mai greu, cu partidele din primele trei zile, dar ultimele două jocuri au fost chiar bune”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

Luni dimineață, campioanele pleacă spre casă, pentru ca, de vineri, ele să participe la Cupa Blajului, alături de Volei Alba Blaj, CSM București și CSU Medicina Târgu Mureș.

Un comentariu la „Volei feminin / Știința Bacău – VDK Gent 3-0 (25-12 25-23 25-19)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.