Handbal masculin / Știința MD Bacău a rezolvat problema interului dreapta!

victor alonso
După ce croatul Goran Gorenac nu a fost pe placul noului antrenor și a fost lăsat să plece, vicecampioana a jucat două partide oficiale cu un singur inter dreapta. După două săptămâni de căutări, gruparea băcăuană a reușit să acopere gaura lăsată prin transferul jucătorului de origine spaniolă, Victor Alonso Garcia.
Acesta are 24 de ani, 1,87 m și 87 kg, evoluând ultima dată pentru Ademar Leon unde a înscris 20 de goluri în precedenta ediție a Champions League. În Liga Asobal, interul spaniol a marcat 98 de goluri în 18 partide, având o medie de 5,5 goluri pe meci. În acest an a fost convocat pentru prima dată la echipa națională a Spaniei. El a mai evoluat pentru BM Valladolid, Portland San Antonio și Atletico Madrid. Îi urăm bun-venit la echipă și mult succes atât în campionat, cât și în Cupele Europene!

6 comentarii la „Handbal masculin / Știința MD Bacău a rezolvat problema interului dreapta!”

  1. Bun venit! Are o carte de vizită impresionantă pentru Bacău, e şi tânăr; să sperăm că este exact ceea ce avem nevoie!
    După media de goluri avută în liga spaniolă, e mai mult ca sigur specializat pe faza ofensivă, nu?

  2. Brigada UMB salută transferul si îi urează mult succes in noul sezon.
    Ne vedem sâmbătă la meciul cu dinamo.

  3. Bine ai venit la echipa noastra draga Victor Alonso Garcia, uram tie si colegilor,antrenorilor, conducerii,si sponsorilor ,tot binele din lume si sa va ajute bunul DUMNEZEU!!!.

  4. Stiinta a fost anunțata azi ca a castigat meciul din supercupa Românie cu scorul de 10-0 in fata H.C.M.

  5. Ne bucuram ca s- a facut dreptate.in. Super cupa Romaniei. Era si cazul.FORTA STIINTA DEDEMAN BACAU .Mult succes in meciul de maine cu dinamo .Va doresc numai victorii.,!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.