Handbal masculin/ Știința ar putea câștiga la masa verde Supercupa României

Mladen Rakcevic
Deși a pierdut pe teren meciul cu 21-24, Știința ar putea câștiga Supercupa la masa verde. Înaintea meciului desfășurat în Sala Sporturilor din Brașov, managerul Științei Municipal Dedeman Bacău Puiu Ciobanu le-a atras atenția responsabililor FHR asupra faptului că jucătorul de la HCM Constanța Mladen Rakcevic (foto, nr. 2) nu are drept de joc, iar jucătorii nu aveau viza medicală pe legitimațiile de joc.
Cu toate acestea, oficialii federali i-au lăsat pe constănțeni să dispute partida. La pauză, Puiu Ciobanu a depus o contestație scrisă în legătură cu acest lucru. În replică, antrenorul Zvonko Šundovski a spus: ”Nu cred că Rakcevic nu avea drept de joc, iar adversarilor ar trebui să le fie rușine dacă se leagă de acest lucru pentru a câștiga trofeul.”

9 comentarii la „Handbal masculin/ Știința ar putea câștiga la masa verde Supercupa României”

  1. Rusine domnule Ciobanu.In primul rand echipa neplatita de luni bune a fost mai buna decat echipa noastra si nu cred ca Rakcevici a fost decisiv.In al doilea rand RUSINE pt.campania de transferuri: am pierdut un Ghita si nu am adus pe nimeni in plus stricam si jocul defensiv bun al lui Celestin jucandul 60de min. atac-aparare neavand nu 2 ci macar o rezerva. Apoi in inter stg. pierdem un Rusia si un Da Silva si nu avem cu cine sa-i inlocuim. De acord Vartic e un tanar bun si ppromitator dar lipsit de experienta si acest lucru se vede din plin, dar cu cine sa-l schimbam in momentele de ratacire …… Pierdem un Bujor in plina forma cum sa mai joace Bondar cand nu mai are concurenta. In rest sa zicem ca Pinnonen e la nivelul lui Fenici si Campan e singurul transfer reusit. Vrem sa fim in frunte dar anul asta o sa fie trist. Cred ca trebuia sa plecati si dvs domnule Ciobanu . Ce sa faca antrenorul daca nu are cu cine.RUSINE

    1. C&b-Spui ca s-a pierdut un cutare,un cutare ,dar ce s-au pierdut oi pe camp?Unii dintre jucatorii care au plecat erau la final de contract iar altti si-au dorit sa joace si in alte campionate.E dreptul lor.Iar pentru a transfera altii in loc se tne cont de mai multe aspecte nu numai cat de valoros este jucatorul respectiv.
      Si referitor la neregulile din documente-asa cere regulamentul cand sunt neregului trebuie sa le anunti inainte de meci.Daca se intampla echipei noastre sa nu fie in regula cu ceva din regulament vuia toata presa dar la Constanta se trece totul cu vederea.
      Au fost multe echipe care au trecut prin perioade grele financiare(cu jucatori neplatiti la timp) si nu i-a mai cainat nimeni atat.Tot meciul numai despre asta s-a comentat.

      1. Prietene, fair-play-ul inseamna punerea spiritului jocului, a sportivitatii, mai presus de formalismul unor regulamente. A venit Constanta azi cu 10 oameni si noi contestam dreptul de joc pentru unul? Eventual trebuia sa-i punem sa joace in patru ca sa avem o sansa sa-i batem? Sau faptul ca n-au avut viza medicala a fost factorul care a inclinat balanta in favoarea lor? Dupa ce te-a batut o echipa desculta este jenant sa faci o astfel de contestatie, nu facem decat sa amplificam rusinea infrangerii de azi.
        Si mie imi venea anii trecuti sa-l bat pe Toma cand ii vedeam manifestarile arogante si provocatoare, dar incercarea de a castiga la masa verde un titlu obtinut admirabil de o echipa aproape desfiintata (oricat de mare ar fi rivalitatea) mi se pare degradanta, semn al unei mari frustrari.

  2. domnul ciobanu se bazeaza pe faptul ca este in consiliul de administratie al frh si poate obtine ce doreste el mai ales ca acum constanta fiind o echipa pe butuci din punct de vedere financiarnu mai are asa trecere la federatie.

    1. Ioan, eu cred ca tocmai pentru ca este in consiliu trebuie sa ia atitudine si sa nu inchida ochii la neregulile facute de Constanta timp de 10 ani.In tot acest timp federatia si arbitrii au cantat cum a vrut Constanta. Toate cluburile vocifereaza pe sit-uri si pe la colturi dar nici unul nu ia atitudine.

      1. Pana acum ei aveau cel mai mare buget si litoral si cu asta am spus si definitia arogantei de care au dat dovada pana acum Iar acum deodata s-au spasit!!Vai!!

    1. Domnilor,trebuie sa intram in legalitate din toate punctele de vedere.Nu cred ca vrea cineva un titlu doar pe hartie daca pe teren nu au fost in stare..Dar cind cineva incalca ani la randul toate regulamentele si nimeni nu ia atitudine e foarte frustrant.Alte echipe au fost sanctionate pentru mult mai putin.Anul trecut cand constantei ii mergea bine a fortat regulamentul sa nu se aduca jucatori straini in timp ce unele echipe erau deja cu contractele in derulare cu banii cheltuiti deja pe straini a trebuit sa-i tina pe banca..Si multe altele

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.