Handbal masculin / De la Pick Szeged la CSM Călărași, 9 amicale pentru vicecampioni

Reunire Stiinta MD Bacau 14
Programul jocurilor de pregătire pe care le va disputa Știința Municipal Dedeman Bacău în această vară este bătut în cuie. Astfel, elevii lui Mateo Garralda vor începe în forță, pe 7 august, la Timișoara, cu deținătoarea Cupei EHF, Pick Szeged. În cadrul aceleiași competiții, băcăuanii vor mai evolua împotriva celor de la Radnicki Kragujevac (vicecampioana Serbiei și participantă în Challenge Cup) și a gazdelor de la Politehnica Timișoara, formație întărită în această vară inclusiv cu foștii jucători ai Științei, Fenici și Păiuș.

Cel de-al doilea turneu la care vor participa vicecampionii este cel de la Vaslui (14-16 august), acolo unde Ionuț Rotaru și compania se vor întâlni cu HC din localitate, Minaur Baia Mare, CSU Suceava și, în funcție de locul ocupat în grupă, cu una dintre formațiile din cealaltă serie, HC Odorhei, Dinamo, Steaua sau Olimpus Chișinău.

Ultimele partide dinaintea Supercupei României, programată pe 26 august la Brașov, vor avea loc în cadrul Cupei Municipiului Bacău, care se va disputa pe 22-23 august, în sistem ”Final 4”. Atunci, Știința o va întâlni în primul joc pe CSM Călărași, iar în cel de-al doilea pe câștigătoarea dintre Dinamo și HC Vaslui.

Până atunci, marți, 22 iulie, gruparea băcăuană va trăi emoțiile tragerii la sorți a turului al doilea din Cupa EHF, în care vicecampionii vor fi capi de serie. Cu toate acestea, ei ar putea da peste adversari ca IFK Kristianstad (aflată în urna a doua a primului tur) sau Fenix Toulouse (fosta echipă a lui Michelin Celestin), dar și peste foști adversari din cupele europene precum elvețienii de la BSV Bern Muri, israelienii de la Maccabi Rishon Lezion sau lituanienii de la Klaipeda Dragunas.

Un comentariu la „Handbal masculin / De la Pick Szeged la CSM Călărași, 9 amicale pentru vicecampioni”

  1. in sistemul „final 4” nu se poate si „infrangere” ….? poate juca si cu pierzatoarea dintre Dinamo si HC Vaslui….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.