Handbal, juniori / Jucătorii de la CSM Bacău 2010, ”vânați” de un fost angajat al clubului

CSM Bacau juniori II, mai 2014
Sosit în Bacău în 2010, odată cu juniorii din Republica Moldova transferați de Știința Municipal Dedeman Bacău, Alexei Ahtemenciuc a mâncat o pâine albă pe malul Bistriței. Îndeplinind funcția de ”manager” la mai multe echipe de handbal, acesta a reușit să intre în conflict cu mai toți antrenorii cu care a avut de-a face. În vara acestui an, Alexei a părăsit Bacăul și a fost angajat, se pare, de CSM București, club în numele căruia îi ofertează pe juniorii II de la CSM Bacău 2010. ”Ne bombardează jucătorii cu telefoane și promisiuni de domeniul fantasticului. Eu vreau doar să îi reamintesc că sportivii noștri au contracte în vigoare, pe care chiar dumnealui le-a făcut. Dacă vrea să facă o echipă nouă, îl sfătuiesc să caute jucători fără contracte”, ne-a declarat Gabriel Armanu, antrenorul celor de la CSM Bacău 2010.

Altfel, antrenorul băcăuan a fost cooptat în staff-ul tehnic al naționalelor de juniori și cadeți, juniorii aflându-se în prezent în Franța, într-un turneu de pregătire pentru ”europenele” de luna viitoare, din Polonia. Din lotul național de juniori face parte și băcăuanul Ionuț Broască. De asemenea, pe 3 august, va fi convocat și lotul de cadeți, acolo unde băcăuanii au 6 reprezentanți: Vlad Rusu, Laurențiu Suciu, Cătălin Fodorean, Dragoș Hanțaru, Alexandru Ionescu și Ionuț Broască.

4 comentarii la „Handbal, juniori / Jucătorii de la CSM Bacău 2010, ”vânați” de un fost angajat al clubului”

  1. din pacate s-a practicat si se practica si azi , „furatul” copiilor de la un club la altul, doar si la Bacau s-au adus copii din alta parte ….oricum regulamentul FRH , cu aplicatie din 1.07.2014 , a stabilit reguli clare de transfer, indiferent daca jucatorii au contracte sau nu.
    sunt stabilite taxe de transfer de mii de euro, deci nu cred ca cineva va plati atat de mult pentru juniori.

    1. Nu cred ca Bacăul a adus jucători fără voia antrenorului lor, ce antrenor nu și-ar lasa copilul sa meargă sa facă handbal într-un loc mai bun? Ați putea spune ce jucători a furat Bacăul ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.