Handbal masculin, Cupa EHF / Știința MD Bacău e cap de serie în turul al II-lea preliminar

IFK Kristianstad - Stiinta Bacau 18
Federația Europeană de Handbal a anunțat marți tabloul de desfășurare a viitoarei ediții a Cupei EHF la masculin. Competiția va debuta cu primul tur preliminar, ale cărui jocuri sunt programate pe 6/7 – 13/14 septembrie. La acest prim tur vor participa 34 de echipe, în urna capilor de serie aflându-se și Potaissa Turda. Cap de serie e o noțiune relativă, din moment ce una din adversarele ardelenilor ar putea fi chiar IFK Kristianstad, coșmarul Științei din toamna trecută.

Vicecampioana Știința Municipal Dedeman Bacău va intra în competiție în turul al II-lea preliminar, ale cărui meciuri sunt programate pe 11/12 – 18/19 octombrie. În acest tur vot participa cele 17 echipe care au trecut de primul tur plus alte 23, printre care se va afla și gruparea pregătită de Mateo Garralda, repartizată în urna capilor de serie alături de echipe ca Ademar Leon sau HBC Nantes.

Cel de-al treilea tur preliminar, ultimul dinaintea fazei grupelor, va avea loc pe 22-23 – 29/30 noiembrie și va cuprinde 32 de echipe: cele 20 de calificate din turul al II-lea și alte 12, 6 provenite din turneele preliminare ale Champions League plus HSV Hamburg, Fuchse Berlin, Gorenje Velenje, BM Huesca, Fraikin Granollers și HC Sankt Petersburg.

Tragerea la sorți a primelor două tururi preliminare va avea loc marți, 22 iulie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.