EXCLUSIV / Kim Staelens s-a lăsat de volei după titlurile cucerite cu Știința Bacău

Kim Staelens
După ce a cucerit două titluri consecutive de campioană a României, coordonatoarea olandeză Kim Staelens a decis să se retragă din activitatea competițională. Fostă componentă a naționalei Țării Lalelelor, Kim a venit la Știința Bacău în ianuarie 2013, având o contribuție importantă la cele două eventuri realizate de echipa lui Florin Grapă.
Iată ce a declarat voleibalista olandeză în exclusivitate pentru site-ul nostru: ”n-a fost o decizie ușoară, dar am învățat un lucru – acela că nu e nimic mai important în viață decât familia și prietenii, așa că a venit timpul să aleg. Am petrecut o perioadă frumoasă în Bacău. Primul titlu obținut cu Știința a fost de vis, mai ales pentru că l-am obținut în fața propriilor noștri suporteri. Cel de-al doilea titlu a fost, de asemenea, fantastic, fiindcă a fost obținut mai greu, în condițiile în care toată lumea se aștepta ca noi să câștigăm. Au fost două sezoane cu finaluri extraordinare. Mi-aș fi dorit foarte mult ca la ultimul meu meci să asiste fiica și soțul meu însă, din păcate, nu s-a putut. Vreau să mulțumesc echipei, staff-ului și suporterilor pentru acest an și jumătate extraordinar pe care l-am petrecut la Bacău. În 16 ani de carieră am jucat în 7 țări și pot să vă spun că am întâlnit oameni extraordinari în Bacău și poate că voi mai veni în vizită la dumneavoastră, poate chiar la un meci de Champions League. Încă o dată vă mulțumesc tuturor!”

Începând cu luna august, Kim Sterken-Staelens va îmbrățișa o carieră de antrenoare de fitness la o firmă din Eindhoven. Pentru tot ce a făcut pentru voleiul băcăuan, îi spunem ”Heel hartelijk bedankt, Kim !”.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

2 comentarii la „EXCLUSIV / Kim Staelens s-a lăsat de volei după titlurile cucerite cu Știința Bacău”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.