Handbal masculin / Puiu Ciobanu: ”Am primit asigurări că vom avea stabilitate financiară”

Jpeg
În pofida problemelor cu justiția pe care le au atât primarul Bacăului, cât și președintele Consiliului de Administrație al Științei Municipal Dedeman Bacău, Constantin Apostol, managerul vicecampioanei a dat asigurări că situația la club e stabilă. ”Am primit asigurări de la viceprimarul municipiului Bacău că nu va fi nicio problemă vizavi de situația financiară a echipei. De asemenea, principalul nostru sponsor, Dedeman, a virat sume suplimentare necesare taxelor de transfer aferente jucătorilor străini pe care i-am adus în această vară. De asemenea, cei de acolo ne-au spus că vor fi alături de noi și la anul în cazul în care autoritățile locale nu vor aproba sumele necesare încheierii sezonului. Au existat și discuții vizavi de eventualitatea preluării echipei de către Dedeman, dar nu putem dsicuta mai multe în acest moment pe acest subiect, în lipsa reprezentanților acestei firme și a autorităților locale. Ar fi păcat să întrerupem acest proiect tocmai acum, când au avut loc aceste transformări și am adus antrenor străin și jucători de valoare.”

Reunirea echipei vicecampioane va avea loc luni, 14 iulie, stagiul de pregătire fizică urmând să se desfășoare în Bacău, sub coordonarea lui Florin Vasilcan, cel care, conform afirmațiilor antrenorului Garralda, a apreciat că este timp suficient pentru pregătire până la debutul sezonului oficial, pe 26 august, când Știința va disputa la Brașov Supercupa României cu HCM Constanța.

Echipa băcăuană va participa și la trei turnee de verificare – pe 7-9 august la Timișoara, pe 15-17 august la Vaslui, iar pe 23-24 august va avea loc Cupa Municipiului Bacău, care se va disputa în sistem ”Final 4”, din cauza apropierii de Supercupă.

4 comentarii la „Handbal masculin / Puiu Ciobanu: ”Am primit asigurări că vom avea stabilitate financiară””

  1. care voi suporterii? ca sunteti 20 de transpirati de toti la fiecare meci?
    si gata olandezule visator acum nu mai sunt bani? e foame mare?
    Multumesc pt aprobare a comentariului.

  2. Bine ca sunteti voi astia care va ascundeti dupa calculator….care bani ma …ca i.ati furat pe toti de 8 ani hotilor….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.