Volei feminin / Știința Bacău află vineri cu cine va juca în Champions League

Tauron Dabrowa Gornicza - Stiinta Bacau
Vineri seara, la Viena, va avea loc Gala Voleiului European, eveniment în cadrul căruia se va desfășura și tragerea la sorți a grupelor Champions League, ediția 2014-2015. Competiția feminină va reuni la start 20 de echipe, care vor fi împărțite în 5 grupe. Formațiile au fost distribuite în 5 urne, în ordinea în care vor fi extrase, după cum urmează:
I: VakifBank Istanbul, Fenerbahce Istanbul, Eczacibasi VitrA Istanbul (Turcia), Dinamo Kazan, Dinamo Moscova (ambele din Rusia).
II: Omichka Omsk (Rusia).
III: Nordmeccanica Piacenza, Unendo Yamamay Busto Arsizio (ambele din Italia), Rabita Baku, Azeryol Baku (ambele din Azerbaidjan).
IV: RC Cannes, Nantes VB (ambele din Franța), Chemik Police, Impel Wroclaw (ambele din Polonia), Dresdner SC (Germania).
V: Volero Zurich (Elveția), Știința Bacău, Partizan Vizura Belgrad (Serbia), Agel Prostejov (Cehia), LP Salo (Finlanda).

Faza grupelor va începe pe 4/5 noiembrie și se va încheia pe 27 ianuarie 2015. Primele două clasate din fiecare grupă plus cele mai bune 2 echipe de pe locul 3 vor merge mai departe în Playoff-ul de 12. Celelalte două echipe de pe locul 3 împreună cu cele mai bune 2 echipe de pe locul 4 se califică în faza ”Challenge Round” a Cupei CEV.
Urne CEV Champions League feminin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.