Fotbal, Liga a II-a / Rapid București – SC Bacău 1-0 (0-0)

Sport Club Bacau - Rapid Bucuresti  8
Sport Club Bacău a pierdut pentru a patra oară în acest sezon în fața Rapidului, deși a evoluat în superioritate numerică din minutul 75. Viorel Tănase și-a mai adăugat o piesă la lucrarea sa de doctorat ”cum nu se alege primul 11 și cum nu se fac schimbările”, trecându-și în cont un nou eșec la prodigioasa sa carieră de antrenor. Nu mai insistăm asupra meciului sau a talentului antrenorului, cunoscătorii văd totul din felul în care a alcătuit echipa cel ce ține loc de antrenor la SC Bacău după plecarea lui Marius Baciu.
Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Daniel Niculae, în minutul 71, cu o lovitură de cap de la 6 metri, de lângă Mihălăchioae.

Rapid: Drăghia – Al. Coman, D. Lung, Al. Iacob, N. Vasile – C. Păun, V. Negru (90 Săndulescu) – M. Martin (41 Ciolacu), Istrate (63 Selagea), M. Stoica – D. Niculae. Antrenor: Viorel Moldovan.

Bacău: Petrariu – Mihălăchioae (78 Șchiopu), Lozneanu, L. Dumitriu, Luncanu – Căinari, Strugariu (84 Țuțu), Taban, Husein (67 B. Ungureanu) – B. Rusu, Hurdubei. Antrenor: Viorel Tănase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.