Cu Tase la psihiatru / SC Bacău – CSMS Iași 2-4 (0-3)

Sport Club Bacau - CSMS Iasi
Sport Club Bacău și-a continuat evoluțiile slabe pe teren propriu, cu o înfrângere fără drept de apel în fața celor de la CSMS Iași. Gruparea băcăuană a ”etalat” o apărare complet aeriană la fazele fixe, Viorel Tănase a greșit în mod evident echipa și a arătat din nou că nu știe să facă schimbări. Ce a arătat ”Tase”, în schimb ? O lipsă crasă de bun simț la finalul jocului, când, deranjat de o întrebare legitimă a unui coleg, l-a făcut obraznic și a plecat ca un laș din fața altor întrebări incomode. O totală lipsă de tact și respect, pentru care există un singur cuvânt – nesimțire.

Fără ultimii doi marcatori ai SC-ului din meciurile cu CSMS Iași în teren (Predoiu și Curiliuc), meciul a început cu un fault stupid făcut în propriul careu de cel mai slab jucător de pe teren (Claudiu Tudor), iar Olah a transformat penalty-ul cu siguranță, în minutul 6. Taban (cap în plasa laterală, min. 8) și Hurdubei (șut în bară, de la 16 metri, min. 16) au ratat egalarea, iar oaspeții au făcut 2-0 în minutul 28, atunci când Olah a executat un corner la bara a doua, Petrariu a ezitat, iar Mihalache, nemarcat, a punctat cu capul din 6 metri. În minutul 41, Plămadă a scos de pe linia porții devierea cu capul a lui Căinari însă, cu un minut înainte de pauză, haosul s-a reinstalat în defensiva băcăuană. Olah a executat un corner de pe dreapta, mingea s-a plimbat în careul gazdelor ca la un miting aviatic pentru ca, într-un sfârșit, Crețu s-o trimită în plasă cu capul, din 4 metri.

La pauză, Tănase l-a scos pe Tudor și l-a băgat pe Strugariu, însă nimic în linia de atac, acolo unde Bogdan Rusu este fetișul antrenorului gălățean, care îl titularizează cu consecvență împotriva oricărei logici. ”Cine greșește, plătește” și ”Curiliuc va primi șansa să joace” sunt două dintre minciunile sfruntate ale lui ”Tase”, ale cărui lipsuri la capitolele tact și bun simț sunt deja inadmisibile și insuportabile. Dezastrul defensiv băcăuan s-a încununat cu golul 4 al ieșenilor, venit în minutul 47, atunci când Olah a centrat de pe stânga în diagonală, Bosoi a recentrat în careul mic, acolo unde Crețu a pus capul și a făcut dubla. În minutul 52, Herghelegiu și-a bătut joc de ocazia de a face 0-5, șutând în dorul lelii de la 6 metri, iar băcăuanii au redus diferența în minutul 63, atunci când Hurdubei a transformat cu emoții un penalty obținut de Lozneanu. Șase minute mai târziu, Strugariu l-a ”sancționat” pe Viorel Tănase pentru nenumăratele jocuri în care nu l-a băgat în seamă, înscriind un gol frumos, în urma unui șut în diagonală de la 14 metri.
Un meci care ne-a arătat din nou că jucătorii n-au nicio vină, marea problemă e la banca tehnică, acolo unde Tănase a scăpat boii la vale.

SC BACĂU: Petrariu – Mihălăchioae, Dumitriu, Lozneanu (81 Burcă), Sascău – Căinari, Taban, Cl. Tudor (46 Strugariu), Hurdubei – B. Rusu, B. Ungureanu (65 Predoiu). Antrenor: Viorel Tănase.

CSMS: Caparco – Radovic, Mihalache, Fl. Plămadă, Vladu – Olah, Al. Creţu (67 Al. Dedu) – Bosoi, L. Mihai (80 Onofraș), Herghelegiu – L. Dobre (73 Novac). Antrenor: Marius Lăcătuș.

Cartonașe galbene: Cl. Tudor (min. 5), Lozneanu (min. 33), Hurdubei (min. 86) / Caparco (min. 23), L. Dobre (min. 46), Vladu (min. 78).

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești). Asistenți: Gabriel Stroe (Pitești) și Daniel Hulubei (Vaslui).

3 comentarii la „Cu Tase la psihiatru / SC Bacău – CSMS Iași 2-4 (0-3)”

  1. Cand joci cu un portar de 1,84m si un fundas central de 1,80m, poti primi goluri in lipsa luptei aeriene. E drept ca Burca trebuia sanctionat pentru greseli, dar Dumitriu nu e de liga 2. Daca Adascalitei nu e in forma, trebuie incercat Belecciu sau adus un fundas central de liga 2, pe langa inca un mijlocas si un atacant de liga 2 (sau de liga 1, daca se mai vrea candva in liga 1).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.