Volei, Divizia Juniori / Înfrângeri pe linie pentru CSS Bacău la turneul final

CSS Bacau juniori
Deși își propuseseră să se lupte pentru medalii, tinerii voleibaliști de la CSS Bacău vor evolua în grupa pentru locurile 5-8 a turneului final de la Constanța. După ce pierduseră în prima zi în trei seturi în fața gazdelor de la Tomis, elevii profesorilor Eusebiu Țurcanu și Traian Șnel au suferit o nouă înfrângere joi, în meciul al doilea, 0:3 (-19, -17, -17) cu CSS Bega Timișoara. Băcăuanii au fost de nerecunoscut, greșind servicii cu duiumul și cedând fără drept de apel.
În ultimul meci din serii, CSS Bacău a fost condusă cu 2-0 de cei de la CSS Metalul Oțelu Roșu, după care au egalat la seturi, însă au pierdut în tie-break. Astfel, echipa băcăuană a pierdut toate jocurile din serie, terminând pe ultimul loc, cu un singur punct.

De sâmbătă, CSS Bacău va evolua în turneul pentru locurile 5-8 unde, ghinion !, vor juca prima partidă împotriva celor de la Steaua București, care au terminat surprinzător pe locul al treilea în cealaltă serie.

Un comentariu la „Volei, Divizia Juniori / Înfrângeri pe linie pentru CSS Bacău la turneul final”

  1. NU CONTEAZA mai bine accentuati pe faptul ca dupa doua meciuri in sfarsit au aratat un regal inultimul meci

    Bravo baieti..4 s i a revenit si a preluat bine, meciul a prezentat dupa doua seturi in care nu au stiut ce vor i au terminat psihic pe Otelul si au inscris rand pe rand 2 seturi ca o adevarata echipa campioana!

    s a ajuns la 2 2 si la setul mic de departajare..deci puteau castiga ..a fost poate cel mai frumos meci al campioantului de pana acum..baietii si au revenit si s au depasit aratand un meci de mare clasa..ca dovada pentru ei si antrenor dar si public ca SE POATE

    ASTA CRED e castigul campionatului ..revelarea pentru fiecare jucator a valorii proprii si a fortei echipei i ..bravo preluare -4 , in special blocaj, coordonator 3 ,bravo tragatori si in general jocul omogen al echiperi ..dupa ce i am criticat pe drept, acum ii laud pe drept! BRAVO si la mai mare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.