Mândri de campioanele noastre / Dinamo Romprest București – Știința Bacău 1:3 (-17, 16, -23, -23)

Stiinta Bacau volei feminin 2014
Voleibalistele de la Știința Bacău n-au mai dorit să prelungească suspansul și au tranșat soarta titlului duminică, la București. Elevele lui Florin Grapă au obținut o victorie fără drept de apel, chiar dacă și-au permis un set secund mai lejer. Campioanele și-au onorat blazonul, încurajate de un mic grup de suporteri care merită toată admirația pentru eforul depus, și se întorc la Bacău cu al doilea titlu consecutiv.

Știința a început foarte bine meciul de duminică, fiind superioară la toate capitolele, a condus cu 10-4, avantaj pe care l-a conservat până la finalul setului inaugural, adjudecat la 17. Dinamovistele au revenit în parțialul al doilea, pe fondul unor servicii foarte bune, capitol la care a excelat coordonatoarea Nenova. Setul al treilea a fost echilibrat, cu arbitrii trăgând discret, dar vizibil, cu gazdele. Dinamo a avut 21-19, Știința a punctat de 4 ori la rând pe serviciul Denisei Rogojinaru, după care Mimi Sosa a făcut punctul 25.

În setul 4, Știința a intrat cu avantaj minim la primul time-out tehnic, după care s-a desprins la 15-11. La acest scor, Karakasheva a servit extraordinar, iar Dinamo a intrat cu un punct avans la cel de-al doilea time-out tehnic. Mai mult, bucureștencele au avut 21-17 și 23-20, însă campioanele au dovedit din nou caracter, tot pe serviciul Denisei Rogojinaru, un blocaj la Karakasheva aducând un nou titlu în panoplia Științei.

Felicităm întreg lotul care și-a adus contribuția la această performanță! Îi felicităm și pe cei nevăzuți, ale căror eforturi au contribuit din plin la un nou titlu pentru Bacău ! Toată admirația pentru Florin Grapă, acest Meșter Manole al Bacăului, cel mai valoros antrenor al urbei bacoviene ! Din fericire, premierea efectuată în sala ”Dinamo” a fost una normală, medaliile de campioane fiind înmânate băcăuanelor chiar de președinta grupării din capitală, Elisabeta Lipă, al cărei gest merită tot respectul.

DINAMO: Nenova (6 puncte), Baciu (21), Marcovici (8), Zarkova (9), Karakasheva (14), Ativi (1), Manu – libero. A mai jucat Corjeuțanu (14). Antrenor: Marian Constantin.

ȘTIINȚA: SABINA MICLEA (5), ROXANA BACȘIȘ (12), MIMI SOSA (19), ALEXANDRA SOBO (9), MONIKA POTOKAR (11), DENISA ROGOJINARU (14), LUCIA GAIDO – LIBERO. Au mai jucat: KIM STAELENS, KATYA ZAKREUSKAYA (2), MARINA VUJOVIC – LIBERO.

10 comentarii la „Mândri de campioanele noastre / Dinamo Romprest București – Știința Bacău 1:3 (-17, 16, -23, -23)”

  1. A meritat efortul, indiferent de varsta cei aproape 15 suporteri si-au facut datoria.Felicitari Florin Grapa, ,,nasule” si mai nou ,,mesterul Manole”.

  2. Felicitări fetelor, d-lui Grapă şi întreg staff-ului! Mulţumim că ne-aţi reprezentat cu atâta cinste oraşul!
    Sunt atât de fericit că am avut norocul să fiu la Sala Dinamo şi să am ocazia să cânt din toţi rărunchii „Ole, ole, ole, ola, aplaudaţi CAMPIOANA”!

  3. Misto ideea cand vin campioanele?Bravooooooooooooo eu sunt mandru de voi mai dulce victoria pe terenul lor.Vrem suprematie!

  4. Brigada UMB felicita toata echipa condusa magistral de F. Grapa care ne aduce un 🙂 mare pe chipul tuturor bacaoanilor care merg de fiecare data la sala sa sustina sportul bacaoan,
    O victorie mare in fata unui mare club de traditie in voleiul feminin care asteapta titlul 23 de 24 ani!.

  5. Astazi am fost din nou extrem de mandru de echipa noastra. Felicitari tuturor profesionistilor implicati.

  6. Super Stiinta….bravo ….felicitari celor implicati …meritati sa,fiti campioane.Suntem.mandri de voi….

  7. Felicitari intregii echipe !!! Sunteti cel mai bun exemplu de urmat pentru intreg sportul bacauan ! Multumim pentru momentele de fericire pe care ni le-ati adus. Suntem mandri de voi si meritati tot respectul ! Sa ramaneti la fel de frumoase si fericite de alte si alte performante.
    CAMPIOANELOR !!!

  8. Bravo! Bacaul are o echipa extraordinara de care sunt si eu mandru. Ar trebui promovata mai bine acesta echipa la nivel local. Nu cred ca exista vreun afis cu prezentarea meciurilor de acasa. O promovare mai buna ar aduce mai multa lume (suporteri si sponsori) si am avea o echipa si mai buna.
    Succesul abliga si sper sa vedem cat mai multe meciuri in liga campionilor.
    Felicitari tuturor fetelor si a celor ce se ocupa de acesta echipa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.