Monika Potokar: ”Ar fi senzațional să câștigăm titlul pe teren propriu, dar ar fi mai bine s-o facem duminică”

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 24
Una dintre cele mai bune jucătoare al Științei Bacău în victoria de sâmbătă, de pe terenul lui Dinamo, a fost trăgătoarea slovenă Monika Potokar. Monika a fost cea mai bună realizatoare a campioanei, cu 18 puncte, dovedindu-se decisivă în multe momente grele. ”A fost greu, fiindcă n-am făcut unul din cele mai bune jocuri ale noastre, dar am câștigat și asta e cel mai important. Am avut un început mai nervos dar, pe măsură ce am început să jucăm cu inima, ne-am revenit și am învins, chiar dacă n-am făcut un joc perfect”, ne-a declarat voleibalista slovenă.

În ceea ce privește partida de duminică, Monika Potokar ne-a spus: ”conducem cu 2-1, așa că trebuie să abordăm meciul fără stress. E-adevărat că ar fi senzațional să câștigăm titlul la Bacău, în fața suporterilor noștri, dar ar fi mai bine să nu mai așteptăm până miercuri și să facem acest lucru încă de duminică.”

2 comentarii la „Monika Potokar: ”Ar fi senzațional să câștigăm titlul pe teren propriu, dar ar fi mai bine s-o facem duminică””

  1. Pentru ca totul sa fie senzational, ca semn de respect pentru jucatoare si pentru antrenorul Florin Grapa ,,nasul”, circa 10 suporteri bacauani vor fi prezenti la meciul patru, de la Bucuresti. Doresc echipei si celor ,,10” sa aduca titlul la Bacau. (FF)

  2. felicitari celor 10 suporteri,felicitari Florin Grapa,felicitari Monika Potokar si celorlalte fete pt daruire,pt ca ati facut cinste orasului si clubului bacauan

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.