Avancronică / Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău (marți, ora 19, live text Sport.Bacaul.Ro)

Stiinta Bacau - Energia Tg. Jiu (1)
Primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin se dispută marți seara, la Târgu Jiu. Se întâlnesc două echipe care vor suferi schimbări majore în sezonul viitor, când ambele își propun să atace titlul. Oltenii vor să înregimenteze jucători de la HCM Constanța, în timp ce Știința Municipal Dedeman Bacău merge pe mâna străinilor, inclusiv pe banca tehnică.

În ce privește duelul de marți seara, băcăuanii au plecat de-acasă încă de duminică dimineața și nu vor conta pe aportul lui Ionuț Ramba, accidentat, absență care se adaugă celei a lui Florin Dospinescu. Gruparea olteană îi anunță ca indisponibili pe Liberț și Juzbasic. La ultimul meci disputat la Târgu Jiu, pe 7 februarie 2014, Știința a pierdut la o diferență umilitoare, 23-33, după ce, în tur, câștigase pe teren propriu cu 28-23. Ce va face diferența în primul duel din play-off ? Probabil că apărările și poarta. Partida Energia Pandurii Târgu Jiu – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrată de buzoienii Georgian Băducu și Răzvan Voicu.

Nu încheiem înainte de a sublinia unele circumstanțe absurde ale acestui play-off, pe care noua conducere a Federației Române de Handbal nu s-a deranjat să le corecteze. Prima ar fi faptul că echipa mai bine clasată este obligată să joace primul meci în deplasare. Apoi, se spune că al treilea joc va avea loc ”în caz de egalitate de puncte după două jocuri”, de unde rezultă că o echipă se poate califica după un egal și o victorie. Curat românesc !

5 comentarii la „Avancronică / Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău (marți, ora 19, live text Sport.Bacaul.Ro)”

  1. Absolut de acord – sistemul conceput pentru acest campionat este halucinant. Stiti cumva ce jucatori de la HCM se afla in vizorul echipei din Tg. Jiu? Multumesc.

  2. Inseamna ca va fi un campionat foarte interesant! Mai ales ca si CSM, din cate am inteles, se va intari. Totusi, cred ca Simicu nu este la final de contract, ceea ce inseamna ca, teoretic, este mai dificil de adus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.