Fotbal și feminitate, sub egida UEFA

SCM Bacau - Navobi Iasi (3)
Federatia Romana de Fotbal printr-un proiect sprijinit de catre UEFA si implementat cu sprijinul Asociatiei Judetene de Fotbal Bacau, in parteneriat cu echipa de fotbal feminin – Magura Bacau organizeaza cea mai importanta Competitie Nationala destinata promovarii fotbalului feminin, competitie care se adreseaza tuturor celor care iubesc acest sport: eleve, profesori, parinti si suporteri.

FOTBAL SI FEMINITATE

La nivel local, asa cum se specifica in cadrul Programului Fotbal si Feminitate, editia a II-a, pot participa fete la toate categoriile de varsta. Organizarea competitiilor poate fi realizata pana la finalizarea cursurilorscolare, adica pana la data de 15.06.2014.
Obiectivele:
-sa oferim fetelor inscrise posibilitatea de ajuca fotbal;
-sa organizam competitii in cat mai multe localitati;
-sa invitam cele mai talentate fete sa participe in faza finala la nivel de judet;
-sa putem monitoriza aceste faze prin prezenta tehnicienilor
-sa organizam o faza finala cu cele mai talentate fete la nivelul resedintei d ejudet pentru a forma o arie de selectie pentru:
*selectionata Under 14 a judetului
*selectionata Under 12 a judetului
*reprezentarea judetului prin cele mai talentate fete in centrele de pregatire

Cele mai talentate fete vor face parte si din cele doua grupe de juniori ale echipei de fotbal feminin – Magura Bacau.

In vederea sprijinirii organizarii competitiilor, se vor trimite mingi marimea 4, precum si sepci personalizate.

Daca nu esti legitimata la vreun club de fotbal feminin :
Te poti inscrie la Nivel de baza – competitii intre AJF –uri Ce presupune acest lucru ? Completeaza formularul de pe site.ul www.fotbafeminin.ro si poti participa individual, cu echipa clasei, sau cu echipa scolii la competitii organizate in trei etape :
Faza locala – Faza pe judet – Faza Nationala (competitii intre judete ) !
Faza locala, in functie de numarul de sportive inscrise reprezinta un prim pas in alegerea ta. Astfel se organizeaza competitii la nivel de oras, sau cartier, iar cele mai bune eleve merg mai departe in Faza pe judet . Scopul acestei etape este de a alege o castigatore si de a forma o selectionata care va reprezenta judetul tau intr-o competitie la Nivelul Fazei Nationale.
Inscrierile sunt gratuite, iar participarea la toate fazele este de asemenea gratuita. Tu trebuie doar sa participi cu talentul si dorinta de a practica fotbalul feminin !
Toate competitiile se desfasoara pe teren redus ( teren sintetic ) si se vor juca in sistemul 5 + 1 ! ( cinci jucatoare si un portar ).
Se ofera premii atat pentru participante cat si pentru profesorii care intra in competitie, atat cu echipa clasei cat si cu echipa scolii !
Judetele in care te poti inscrie in anul 2014 sunt urmatoarele : Alba, Maramures, Teleorman, Timis, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Arges, Vrancea, Bacau, Harghita, Buzau.

Daca esti legitimata la un club de fotbal feminin, sau practici deja fotbalul feminin intr-un cadru organizat( la scoala, club sportiv, sau alta structura sportiva )
In acest caz, poti participa intr-o Competitie Nationala la un nivel mai avansat insciindu-te la Nivel I – competitii intre scoli de fotbal Competitia se adreseaza doar junioarelor care implinesc cel mult varsta de 14 ani in anul 2014 .
Cum se procedeaza ? Antrenorul din cadrul structurii sportive din care faci parte trebuie sa completeze formularul de inscriere, cu precizarea ca toate partidele de fotbal se disputa pe teren redus ( teren sintetic ) in sistemul 5 + 1 ! ( cinci jucatoare si un portar ) . In functie de numarul de echipe inscrise se organiezeaza doua sau trei turnee zonale iar cele mai bune 8 echipe participa la un turneu final in urma caruia se desemneaza Campioana Nationala !
Te poti inscrie la aceasta competitie indiferent de judetul din care faci parte !

Orice iubitoare a fotbalului feminin se poate inscrie in competitii.
Aceste competitii se desfasoara sub brandul: UEFA Women’s Football Development Programme.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.