Declarații după primele două meciuri ale finalei Diviziei A1 de volei feminin

Florin GrapaJpeg
Marian Constantin: ”După cum vedeți, sunt foarte extenuat. Și noi, ca antrenori, ne consumăm la fel ca jucătorii. A fost un meci greu, un meci de care pe care. Dacă azi pierdeam, probabil că șansele se reduceau sub 10% ca să fiu modest și să nu zic de tot. Dar am câștigat, e bine pentru sportul românesc, pentru voleiul românesc că putem avea așa prestații și să aducem lumea la sală. Nu mai contează unde jucăm, la București sau la Bacău, suntem 2 echipe de valori aproximativ egale, deci se poate întâmpla orice. Prindem noi o zi mai bună sau ele o zi mai puțin bună și putem face diferența sau invers. Finala se joacă, încă nu s-a jucat nimic. Azi am câștigat poate pentru că am avut voință mai mare. Ieri am fost în imposibilitatea să alcătuim cel mai bun 6, azi se pare că ne-am revenit, noaptea a fost un sfetnic bun. Au mai vorbit între ele, au mai comunicat, au încercat și altceva. Bine că ne-a ieșit. La incidentul din setul 4, nu s-a întâmplat nimic, fetele au venit la time-out și când s-a fluierat fetele au intrat în teren. Apoi ne-au arătat cartonașul galben. Eu am cerut time-out. Arbitrajul nu a influențat rezultatul în aceste două meciuri, noi jucăm pe teren. Se poate întâmpla ca arbitrii să greșească, uneori poate nu văd bine, sunt oameni, nu roboți.”

Florin Grapă: ”Ăsta-i sportul, ce să facem, din păcate azi am pierdut. Trebuie să recunoaștem că ne-a învins o echipă bună și nu am pierdut din cauza acelui moment când s-au retras de pe teren. Pe de altă parte, nici noi nu am jucat ce putem juca. Probabil că am pierdut meciul din cauza serviciului în primul rând. Ne pregătim în continuare, de marți începem antrenamentele, nu am renunțat la luptă. Atmosfera din sală a fost foarte frumoasă, le mulțumim din suflet suporterilor noștri și-mi pare rău că nu am reușit să-i bucurăm astăzi. Sper să rămână alături de echipă, indiferent de situație. Cred că șansele de a câștiga titlul rămân de 50-50, iar în următoarele meciuri de la București presiunea se mută pe Dinamo. Sper să reușesc să aduc jucătoarele în asemenea stare psihică încât să-și dorească chiar să câștige titlul. E prima oară când Dinamo ne bate, după 10 meciuri. Am îndoielile mele pentru câștigarea titlului și aici am în vedere factori externi.”

4 comentarii la „Declarații după primele două meciuri ale finalei Diviziei A1 de volei feminin”

  1. Bafta multa fetelor .
    Putem castiga daca domnul Grapa lasa ambitiile si orgoliul si face cateva schimbari. La Potokar ma refere care are un procentaj pe atac dezastruos , nici la preluare nu sta chiar ok.
    Poate pana la Bucuresti isi revine fizic si Denisa care a fost inexistenta din cauza oboselii.

  2. cum poti fi extenuat atunci cand Piticul iti dicteaza cand sa iei time out,ce jucatoare sa schimbi,cand sa faci scandal sau cum sa joci ?pentru o „mare echipa ” ca dinamo e greu sa gestionezi si sa raspunzi in fata sponsorilor de rezultatele slabe.ce sa mai vorbim de faptul ca Mai -ul va sustine,va pazeste autocarul si masinile si aveti o mare arie de selectie,dar totusi va bazati pe oameni „de afara „.v-ati pus intrebarea de ce sunteti atat de huliti de toate echipele din provincie?sa instigati mereu,sa injurati ?si apoi sa stati la adapostul jandarmilor sau mai nou a paznicilor pe care ii luati dupa voi ?josnic comportament pentru echipa ce se doreste a ne reprezenta in cupele europene si un mare manager care le pastoreste.numai ca in Europa nu vi se permite comportamente de genul a ceea ce faceti in competitia Federatiei Romane .poate ar trebuii sa fie Federatia Bucuresti .oricum ma astept la un spectacol infect la Bucuresti si un furt pe masura !!!

  3. Din pacate mery are dreptate. In Romania nu se joaca doar pe teren.
    Putregaiul a penetrat intreaga societate, nu mai este nimic curat. Asa ca trebuie sa ne asteptam la ce-i mai rau la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.