Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău și Dinamo se întâlnesc din nou în finala campionatului

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti (13)
Semifinala dintre Dinamo Romprest București și Volei Alba Blaj a fost una plină de suspans. Cele două formații își împărțiseră frățește victoriile în primele 4 dispute, câștigând câte un meci acasă și unul în deplasare. E drept că succesele bucureștencelor fuseseră cu 3-2, iar ale ardelencelor cu 3-0, dar asta n-a mai contat în manșa decisivă disputată duminică, în capitală.
Dinamo s-a impus mult mai ușor decât ar fi fost de așteptat, 3:0 (14, 15, 18), și s-a calificat în finala campionatului. Este chiar adversara pe care și-a dorit-o antrenorul Florin Grapă, ”nașul” dinamovistelor în ultimele sezoane.
Va fi a doua finală consecutivă între Știința Bacău și Dinamo Romprest București, care se va desfășura după sistemul ”cel mai bun din 5 meciuri”. Primele două partide vor avea loc sâmbătă și duminică, în Sala sporturilor din Bacău.

FOTO: VICTOR EUGE MIHAI – VEM.

6 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău și Dinamo se întâlnesc din nou în finala campionatului”

  1. STIIINTA, in ambele meciuri de acasa va castiga cu3-0la fel si la bucuresti,dinamo a uitat de cand nu a mai castigat cu fetele noastre deAUR”!

  2. nu trebuie sa desconsideram pe dinamo.sa ne vedem de jocul nostru,sa jucam cu „sete de victorii ” chiar daca le-am mai batut.nici un meci nu seamana cu altul. Hai Stiinta !chiar daca nu avem banii cu care se lauda altii,putem cu valoarea echipei si cu sufletul, sa fim din nou Campioana !

  3. Prin jocul practicat de fete avem motive sa fim optimisti, dar nici un meci nu seamana cu altul asa ca hai sa le tinem pumnii de peste tot din lume, si la sfarsit sa ne bucuram alaturi de aceasta minunata echipa.
    FORZA STIINTA.
    Aveti idee daca transmite cineva meciul ?

  4. stiu ca erau discutii cu Digi Tv,posibil sa apara deja in program o data ce am vazut ca s-a stabilit ora !
    Stiiiinta !Stiiiinta ! Stiiiiinta !!!!!

  5. Toti suporterii sunt asteptati sambata ora 14..sala…strangem randurile si sustinem impreuna campioanele….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.