Handbal masculin / CSU Suceava – Știința MD Bacău 17-32 (6-17), în meci amical

CSU Suceava - Stiinta Bacau 16
“Dublă” amicală, dublă victorie pentru Știința Municipal Dedeman Bacău în pauza competițională provocată de campania de calificare a României la Euro 2016. După ce, săptămâna trecută, pe teren propriu, au câștigat cu 32-23 în fața celor de la CSU Suceava, “studenții” și-au adjudecat și revanșa din deplasare. În jocul de verificare susținut vineri, 4 aprilie, vicecampionii s-au impus cu un categoric 32-17, după ce la pauză au condus detașat cu 17-6. Goal-keeper-ii Grigoraș și Erhan au jucat fiecare câte o repriză și au închis pe rând poarta, iar coechipierii lor au arătat poftă de joc și au avut o evoluție consistentă atât în atac, cât și în apărare.

La Suceava, echipa băcăuană îndrumată de pe bancă de “secundul” Sorin Bârză a mizat pe un lot alcătuit din 14 jucători, fără cei șase handbaliști convocați la echipele naționale și alți accidentați (Tamaș, Tevzadze, Dospinescu). “Internaționalii” Ghiță, Iancu, Ramba, Rotaru, Fenici, Johannson și antrenorul principal Eliodor Voica vor reveni la echipa de club la începutul săptămânii viitoare, în condițiile în care în acest weekend au în program meciurile decisive din play-off-ul pentru grupele CE 2016.
Campionatul intern se va relua cu ultima etapă a sezonului regulat, în care Știința Municipal Dedeman Bacău va juca pe teren propriu cu Steaua București (joi, 10 aprilie, ora 18.00). Mai departe, Liga Națională va continua cu play-off și play-out.

Sursa: stiintahandbal.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.