Fotbal, Juniori A / Sport Club Bacău – LPS Piatra Neamț 0-2 (0-0)

SC Bacau - CSMS Iasi 3
După victoria obținută pe terenul Ceahlăului, juniorii A de la Sport Club Bacău aveau nevoie de un nou succes, de data aceasta împotriva celor de la LPS Piatra Neamț, pentru a se menține în fruntea clasamentului și a fi tot mai aproape de câștigarea seriei I. Meciul de joi a curs într-o singură direcție, băcăuanii dominându-i clar pe nemțeni la toate capitolele, dovadă fiind și cele 20 de cornere pe care le-au avut pe parcursul întregului meci .

În prima repriză, elevii lui Giani Florian au încercat poarta din toate pozițiile: șuturi de la distanță, cornere, acțiuni unu la unu, însă niciuna nu a fost finalizată cu gol. Cea mai mare ocazie a fost irosită de Măcălău care, lăsat cu poarta goală de Vlad, a luftat din 9 metri pentru ca, după aceea, șutul lui Aghirculesei să fie respins de pe linia porții de fundașii nemțeni. A fost o primă repriză foarte bună a băcăuanilor, care le dădea speranțe pentru jumătatea a doua a partidei.

Repriza secundă a fost, de asemenea, dominată de jucătorii noștri, însă cei care au înscris au fost nemțenii. Mai întâi, unul dintre atacanții LPS-ului a scăpat singur cu Macarie, a fost ajuns de Belecciu și Generalu dar, în momentului șutului, s-a produs un carambol care a introdus mingea în poarta Sport Clubului. Al doilea gol a venit în urma unei lovituri libere din colțul careului de 16 m care, după ce a fost atinsă de zid, a fost deviată nefericit și de Filip în propria poartă. De aici, băcăuanii au atacat în valuri, însă nu au mai reușit să facă nimic, pierzând nemeritat un joc pe care l-au dominat cap-coadă.

SC Bacău: Macarie – Pavel, Belecciu, Generalu, Dănilă – Aghirculesei (Țupală, Varga), Filip – Măcălău (Nicodim), Răican, Vlad – Lupu. Antrenor: Giani Florian.

Un comentariu la „Fotbal, Juniori A / Sport Club Bacău – LPS Piatra Neamț 0-2 (0-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.