Avancronică / Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș (Sala Sporturilor, vineri și sâmbătă, ora 17)

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti (2)
La doar 5 zile după ce au cucerit Cupa României, voleibalistele Științei Bacău iau cu asalt titlul de campioană. Pentru început, campioana en-titre joacă una dintre semifinalele campionatului cu CSU Medicina Târgu Mureș, formație incomodă, dar pe care băcăuanele au învins-o deja de 4 ori în acest sezon, de două ori în campionat și de două ori în cupă. Este clar că echipa pregătită de Florin Grapă e marea favorită a acestei semifinale, a cărei câștigătoare se va decide după sistemul ”cel mai bun din 5 meciuri”, cel mai periculos adversar al băcăuanelor fiind… sala din Târgu Mureș, unde ”medicinistele” își dispută partidele de pe teren propriu.
În orice caz, ”dubla” de vineri și sâmbătă merită onorată cu prezența de iubitorii de sport băcăuani, care vor avea ocazia de a vedea la lucru cea mai bună și cea mai frumoasă echipă de club a orașului.

În cealaltă semifinală a campionatului se anunță o luptă mai strânsă, combatantele fiind Dinamo Romprest București și Volei Alba Blaj, primele două partide fiind programate vineri și sâmbătă în capitală.

Un comentariu la „Avancronică / Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș (Sala Sporturilor, vineri și sâmbătă, ora 17)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.