Volei feminin / Știința Bacău s-a calificat în finala Cupei României

Stiinta Bacau - Unic Piatra Neamt (1)
Campioana României la volei feminin s-a calificat sâmbătă după-amiază, la Constanța, în finala Cupei României, a cărei deținătoare este. Voleibalistele băcăuane nu au făcut unul dintre cele mai bune jocuri în semifinala cu Unic Piatra Neamț, dar s-au impus cu 3:1 (25-18, 25-14, 19-25, 25-17). A fost un meci fără mari veleități tehnico-tactice, în care s-a jucat serviciul și preluarea din serviciu. Nu cred că setul pierdut poate constitui un motiv de îngrijorare în perspectiva finalei”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.
Știința Bacău a evoluat în formula: Kim Staelens, Roxana Bacșiș, Alexandra Sobo, Mimi Sosa, Denisa Rogojinaru, Monika Potokar, Lucia Gaido – libero. Au mai jucat: Sabina Miclea, Katsiaryna Zakreuskaya, Mihaela Herlea și Marina Vujovic – libero.

Finala competiției va avea loc duminică, de la ora 12, tot la Constanța, Știința Bacău urmând să joace împotriva câștigătoarei semifinalei dintre Dinamo Romprest București și CSM București.

4 comentarii la „Volei feminin / Știința Bacău s-a calificat în finala Cupei României”

  1. DUMINICA ,,SF.CRUCI” va ajutat .Ne bucu ram de voi sunt printre putinele bucuri, sa va bucurati si voi si pe suporteri.

  2. Se vede ca avem o echipa de AUR si bunul DUMNEZEU ajuta pe cei buni. Sa fiti mandre de voi si de antrenori ..Echipo fanion a MOLDOVEI si a ROMANIEI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.