UPDATE / Handbal masculin, Cupa României: Știința MD Bacău – Știința MD II Bacău 42-33 (24-12) / În sferturi, cu Dinamo

Stiinta Bacau - Stiinta II Bacau (6)
Primul meci al ediției 2014 a Cupei României la handbal masculin, duelul fraților Eliodor și Bogdan Voica, a fost unul cu un deznodământ așteptat. Vicecampioana României și-a învins ”satelitul”, la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate. Elevii lui Colin Voica au avut o primă repriză foarte bună, pe care au încheiat-o cu un avantaj mai mult decât confortabil, însă repriza secundă a fost câștigată de echipa a doua, care a înscris nu mai puțin de 21 de goluri! Dragoș Iancu și Răducu Tamaș nu au fost folosiți, acuzând probleme medicale minore, în timp ce Marius Bondar nu a făcut deplasarea, fiind accidentat. De asemenea, cinci dintre componenții echipei secunde vor rămâne la prima echipă pentru restul competiției.

ȘTIINȚA: Grigoraș, Tevzadze – M. Bujor (6), Ghiță (5), Tărîță (5), Johannson (5), Păunică (4), Rotaru (3), Ramba (3), Celestin (3), Da Silva (3), Rusia (3), Fenici (2). Antrenor: Eliodor Voica.

ȘTIINȚA II: Erhan, Bobeică – Rață (7), Moisă (5), G. Bujor (5), Zacaciurin (5), Vartic (4), Cotinghiu (2), Carali (2), Beleaev (2), Bulov (1), Liță. Antrenor: Bogdan Voica.

UPDATE: Știința va juca joi, de la ora 14, în sferturi, cu câștigătoarea Dinamo București, care a trecut de Poli Timișoara cu 29-24.

Un comentariu la „UPDATE / Handbal masculin, Cupa României: Știința MD Bacău – Știința MD II Bacău 42-33 (24-12) / În sferturi, cu Dinamo”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.