Avancronică / Știința MD Bacău – Potaissa Turda (Sala sporturilor, sâmbătă, ora 12.30)

Stiinta Bacau - Potaissa Turda (6)
La 10 zile după victoria de la Odorhei, vicecampioana României la handbal masculin revine în fața propriilor suporteri cu un joc important, împotriva ocupantei locului al doilea. Luni după-amiază, echipa din Turda a remizat pe teren propriu cu Minaur, dar incompetența unor oficiali ai echipei băimărene a făcut ca Potaissa să câștige partida la ”masa verde”. În aceste condiții, șansele Științei Municipal Dedeman Bacău de a mai prinde locul 2 la finalul sezonului regulat sunt minime, dar o victorie e absolut necesară pentru a nu periclita locul 3, ultimul care asigură un eventual meci decisiv pe teren propriu în play-off.

Vicecampioana nu va avea deloc un meci ușor, în fața unei echipe care, acum un an, a ratat victoria în ultima secundă în Sala sporturilor din Bacău. Va fi interesant de văzut dacă antrenorul Eliodor Voica va continua pe linia începută la Odorhei, de promovare a tinerilor handbaliști de la echipa a doua. Partida Știința Municipal Dedeman Bacău – Potaissa Turda va fi arbitrată de bucureștenii Constantin Din și Sorin Dinu.

Celelalte meciuri al etapei a 18-a: HCM Constanța – CS Caraș-Severin 31-25 (13-14), Energia Pandurii Tg. Jiu – HC Odorhei 30-29 (15-17), CSM București – Dinamo București (sâmbătă, ora 11), Minaur Baia Mare – Poli Timișoara (duminică, ora 11.15) și CSU Suceava – Steaua București (duminică, ora 17).
Clasament Liga Nationala handbal masculin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.