CSM Călărași – Știința MD II Bacău 38-29 (14-11), în Divizia A de handbal masculin

Stiinta 2 Bacau - CSM Calarasi (9)
Satelitul” vicecampioanei a început returul la fel cum a încheiat anul precedent, cu un derby pierdut în compania unei candidate la promovare. După ce în ultima etapă din 2013 au cedat pe terenul Vasluiului (33-31), elevii lui Bogdan Voica au fost învinși de CSM Călărași în primul meci susținut în a doua jumătate a Diviziei A.

La Călărași, oaspeții au început mai bine (1-4 ’6, 2-6 ’9, 3-7 ’11) și au condus până în min. 16 (6-8), după care gazdele au întors însă tabela cu cinci goluri consecutive: 11-8 (’22). Echilibrul s-a rupt la 11-11 (min. 26), de unde CSM Călărași și-a asigurat până la pauză un avans de trei goluri pe care l-a triplat până la finalul meciului.

Fără coordonatorul Mihai Bujor (convocat la echipa mare pentru meciul de vineri cu Energia Pandurii Târgu Jiu) și fără extrema Gabriel Bujor (care a văzut cartonașul roșu gratuit în min. 24), tinerii handbaliști băcăuani cedat în repriza secundă. O repriză în care s-a marcat pe bandă rulantă (42 de goluri) spre deliciul celor peste 1.000 de spectatori veniți să-și susțină echipa favorită într-un meci vital în cursa pentru promovare. CSM Călărași și-a luat astfel revanșa pentru eșecul suferit în tur în Bacău (32-25), în timp ce Știința II a înregistrat a doua înfrângere dintr-un sezon început cu 12 victorii consecutive.

“Deși scorul a fost unul mare, băieții s-au prezentat bine ca atitudine, au făcut tot ce au putut și s-au descurcat onorabil. Chiar și în condițiile în care am avut absențe în lot și am apelat la improvizații, echipa a jucat cu determinare și curaj și mă bucură acest lucru”, a spus antrenorul Bogdan Voica.

CSM Călărași: Andrei, Manole, Chiperi – Gavriloaia (10), Mitrea (6), Șania (5), Pîrîianu (4), Mateas (4), Săulescu (3), Roșca (2), Tucanu (2), Popovici (1), Viszbovschi (1). Antrenor: Sabin Dacău.

Știința Municipal Dedeman II Bacău: Erhan, Bobeică – Bulov (9), Vartic (6), Moisă (3), G. Bujor (2), Butnaru (2), Rață (2), Beleaev (2), Zacaciurin (1), Liță (1). Antrenor: Bogdan Voica.

Sursa: stiintahandbal.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.