PE-NI-BILI / Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău 33-23 (16-13)

Energia Pandurii Tg. Jiu - Stiinta Bacau (8)
Dacă își închipuia cineva că nu poate exista o umilință mai mare decât înfrângerea de la Constanța, a primit răspunsul vineri seara. Echipa de pe locul 5 a măturat pe jos cu candidata la titlul național, la capătul unui joc în care băcăuanii s-au făcut din nou de râs. Normal, din moment ce pentru conducătorii echipei e mai important de unde știe presa unde s-a oprit autocarul în drum spre Constanța decât ce transferuri trebuie făcute. Pe inter dreapta, de exemplu, unde domnul Ghiță nu mai dă declarații, ofuscat pentru că e criticat după ce are procentaje sub 40%.
Vicecampioana cu pretenții la titlu s-a făcut de tot râsul la Târgu Jiu. Știința Municipal Dedeman Bacău a suferit una din cele mai grele înfrângeri de la revenirea în Liga Națională de handbal masculin, în 2007. Cineva trebuie să-și asume răspunderea pentru această umilință. E înjositor să te ascunzi în spatele alibiului că, la mijloc, ar mai fi play-off-ul. Asta dacă vorbim despre bărbați, ori e vorba doar despre simple automate de încasat parale de la fraierii de contribuabili băcăuani. Ni se încrețește pielea la gândul că urmează o deplasare la Odorhei.

Evoluția scorului: 2-3 (5), 5-6 (10), 8-8 (15), 11-11 (20), 13-13 (25), 16-13 (pauză), 20-15 (35), 23-18 (40), 24-20 (45), 26-21 (50), 29-21 (55), 33-23 (final).

ENERGIA: Antonaru (13 interv.), Șelaru – Acatrinei (7 goluri / 14 șuturi), Asoltanei (5/7), Apolzan (4/6), Păiuș (4/9), Dragnea (4/6), Roman (3/5), Dinescu (3/6), Giotoiu (2/3), Mledenciu (1/2), Enache, V. Popescu. Antrenor: Liviu Andrieș.

ȘTIINȚA: Grigoraș (4 interv.), Tamaș (6 interv.), Tevzadze (9 interv.) – Ramba (6/10), Rotaru (5/7), Ghiță (4/9), Iancu (2/2), Păunică (2/4), Bondar (1/4), Johannson (1/1), Da Silva (1/5), Fenici (1/1), Rusia (0/1), Celestin, M. Bujor. Antrenor: Eliodor Voica.

15 comentarii la „PE-NI-BILI / Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău 33-23 (16-13)”

  1. Ma vad,din pacate,sa repet din nou rusine e ceva foarte frumos la ce se intampla acum la Stiinta Bacau. O bataie de joc fara limite la adresa banului public,a suporterilor,a miilor de oameni nevoiasi care isi platesc cu greu taxele si impozitele pentru ca acesti DOMNI sa isi incaseze salariile !
    Din acest moment Domnule Voica incetez sa va mai consider un antrenor,ci doar un fost handbalist care tine in brate,cu strasnicie,un ciolan gustos .
    Cand o fi sa inchideti usa pe dinafara,nu uitati va rog de …………. Fenici,Rusia,Celestin ! sunt jucatori de mare valoare,va vor ajuta in viitor !!!

  2. @URA; nu-ti fa probleme, Odorhei are cel mai bun antrenor din Liga
    In rest, poate gresesc, jucatorii nu-l mai vor pe Eliodor.
    Oricum spun Bafta, ca nu ne trebuie noroc dupa cate ratari 1/1 (il premiez pe ghita)

  3. Eu cred ca acasa le e putin frica de spectatori, dar in deplasare au liber „sa-l faca” pe Voica. Raman la parerea nu antrenorul e de vina pentru exprimarea echipei in teren. E acelasi antrenor cu care am jucat mult mai bine anii din urma. Cred insa ca s-au facut prea multe schimbari, s-a distrus vechiul grup de jucatori si e foarte posibil ca intre noii veniti si „garda veche” sa nu fie relatii foarte bune.
    Iar cand cei noi, adusi probabil pe bani multi, nu confirma si nu duc echipa mai sus, ci dimpotriva, nu o sa recunoasca nimeni ca intreaga strategie a conducerii a fost gresita si probabil va fi sacrificat antrenorul. Va veni sigur un antrenor mai slab ca Voica, dar se va inchide gura lumii .
    Celor care, ca de atatea ori, nu acuza decat antrenorul, le sugerez sa se mai uite si catre jucatori. Pentru ca, intreb retoric,pe cine ar trebui sa acuzam prima data : pe cineva care vrea dar nu poate sau pe cineva care poate dar nu vrea?

    1. asta e.mai mult ca precis.si mai mult e cauza salariilor,sunt unii nu reprezinta nimic si se fac valorosi, dar salariile sunt cu mult mai mari ca la cei care fac ceva pentru echipa si primesc mai putin, scirba, da asa este.si se spune de ce eu trebuie sa imi distrug sanatatea cind cineva o face pe handbalistul.

  4. Atat pot jucatorii, cine sa vina mai bun decat voica? Vine onesta sau krumbholz la bacau? Nu zice nimic de jucatorii care inainte de meci se tin de caterinca pe fbook si li se rupe de echipa si spectatori. Nu la antrenori e problema, jucatorii nu vor sau nu mai pot. Managementul e dezastruos, colin e singur impotriva tuturor. Ce aveti cuz celestin ? Avem aparator mai bun? Am avut dar l.am dat liber la odorhei.

  5. ms. imi poti raspunde punctual lacateva intrebari,te rog ! Personal,sa stii ca am crezut mult in antrenorul voica deci nu plec cu idei preconcepute,dar ….
    1.Ieri dupa ce Ramba incepe fabulos cu goluri marcate (si ratari,dar exact asa e si la Karabatici,nimeni nu da doar goluri) vine colin si ce face ???? il da afara pe Ionut si intra Rusia logica ? sa nu bagi placa aia cu odihnitul te rog,era jumatatea primei reprize !!!
    2.TA Stiinta la scor egal,ce face Colin ? schimba 5 jucatori de camp,urmarea ? 3 goluri pana la pauza !! mare eroare,pentru a nu destabiliza sistemul,automatismele de joc schimbarile se fac gradual,pe rand nu in haita !! asa vad eu la alte echipe,chiar campioane mondiale ! nu am vazut SIMULTAN mai mult de 2-3 schimbari NICIODATA !
    3.Vezi tu ca antrenor ca nu merge cu Fenici,ca pune pandurii gol dupa gol,las’l frate pe banca si joaca cu aia care sant in forma , in vana in meci !! pe mine unul ma disperat cu fenici rusia si jalonul de celestin !
    in final insa doar noi,suporterii suferim,nu cred ca il afecteaza prea tare pe mister colin rezultatele astea..el e ditamai selectionerul…..
    PS. Chiar nu inteleg atacurile impotriva conducerii administrative,ce vina are Nea Puiu ca noi habar nu avem sa dam gol pe extreme ?????ce vina are ca noi desi avem cea mai lunga banca din liga nationala luam constant cate 30 de goluri pe meci !!!!

    1. Misule, cand o organizatie merge prost, primul vinovat este managerul, in cazul de fata nea puiu pe care-l tii tu in brate. de ce e vinovat? transferuri dezastruoase, declaratii pompoase fara acoperire (dupa infrangerea de la baia mare zicea ceva de plecari in iarna). niciun transfer in pauza competitionala… si sunt infinit mai multe… omul e varza, si nu e singurul…si apropo jalonul celestin de ciobanu a fost adus si prezentat ca unul din primii 5 aparatori in franta ca deh francezii sunt niste loseri si au lasat sa plece bunatate de jucator sa-l ia nea puiu…

      1. Ivane nu tin pe nimeni in brate,departe de mine gandul sa ma autoerijez in avocatul managerului …cred insa cu tarie ca asta scrie in fisa postului unui manager de succes,prin declaratiile sale sa preia presiunea de la jucatorii pe umerii sai.si sant gata sa pariez ca tehnic vorbind nea puiu nu are absolut nici un rol acolo,este exclus sa faca Puiu Ciobanu transferuri,nu cred efectiv !! tot ce tine de partea tehnica,transferuri,jucatori,antrenamente etc etc cade excusiv in grija antrenorului…..asa vad eu logic ! cred ca ar fi cel putin…umilitor pentru voica sa i fie impusi jucatori….

    2. Observatiile tale punctuale pot fi corecte. Dar in ceea ce priveste jocul individual, greselile tehnice, pasele la adversar, amorteala unor jucatori in aparare pot fi date mult mai multe exemple in care vina e a jucatorului si nu a antrenorului.
      As vrea sa stiu si eu, de exemplu, cine a decis sa renunte la Manea in favoarea lui Celestin? Dintr-o echipa care avea cea mai buna aparare am ajuns sa luam 33 goluri la Tg Jiu in conditiile in care portarii au avut 19 parade! Nu e acelasi antrenor din meciul cu Nantes, cand am luat doar 7 goluri intr-o repriza?
      Care ar fi antrenorul care sa ne duca spre titlu cu echipa de acum? Dintre romani, poate doar Caba ar mai putea fi incercat, dar la titlu vom avea sperante anii viitori numai daca se desfiinteaza Constanta
      Cred in continuare ca a fost gresita strategia din ultimii doi ani de a schimba mult lotul si echipa in vara. Semanam foarte mult cu o trupa de mercenari acum, s-a pierdut forta grupului, s-a pierdut spiritul Stiintei de acum cativa ani ( acest spirit de echipa, de grup, se vede acum la Turda foarte bine si pana in vara se vedea si la Suceava)

  6. Sincer cred ca unii vorbesc mai mult din inima decat sa treaca prin filtrul constiintei.
    Celestin dupa cifre e cel mai bun in aparare si asa si este nu trece nimeni pe partea lui. Ar trebui sa vedeti ca cele mai multe goluri se iau pe centru stanga al apararii.
    Nu de acelasi tratament beneficiaza Ghita in raport cu Ramba .
    Sa facem o mica comparatie .
    Nr de goluri: Un mic plus pentru Ramba in ultima perioada
    Aparare: Ghita e zero / Ramba mai merge
    Greseli : Ghita cel putin 5-6 pase la adversar pe meci / Ramba mai putine .
    Concluzie!!!! astept parerea voastra

  7. mai sunt destule etape pana la final, daca baietii se trezesc iar domnul voica nu mai face schimbarile lui magice reusim sa terminam pe 3..odorhei a luat bataie la baia mare, deci va fi meci greu cu noi, oricum surprize mai pot fi..dar nu cum le facem noi gratis..si hai sa fim seriosi jocul acestei echipe e acelasi de cand cu domnul voica, cu unele semne de intrebare si la unii jucatori..oricum jucam mult prea lent in atac si apararea mult prea statica…rusia e din alt film, nu stiu de ce insista voica cu el, nu stiuy daca a jucat 4 min tot meciul la jiu si a luat 2 eliminari, scapi singur dai in portar asa lejer..de ce a fost schimbat ramba dupa 15 min, era obosit.. nu au pregatire fizica, sunt doar pentru 15, 20 de minute de aici si 3 interi stanga..ghita e cam mana moarta..noi nu am putut sal luam pe acatrinei de la suceava anul trecut….celestin face bine apararea cu johanson…corect ff multe goluri pe partea stanga si central… nici extremele nu au un procentaj rasarit…la rotaru cum e cu apararea..de el se spune doar pe atac… la ct cate pase gresite a dat… fenici…ramba si.a revenit, e ceea ce ar trebui sa joace un inter pe atac…bravo lui…oricum una peste alta stilul de joc, ritmul si atitudinea unor jucatori e ceea ce ar trebui sa dea de gandit conducatorilor si domnului primar care vrea campionat si champions league…. in ritmul acesta e bataie de joc nu performanta..

  8. a iesit alexandru dedu presedinte la federatie si cf unui artico, scris de desteptarea el si=ar dori antrenorul de la nationala sa fie doar al nationalei..oricum interesant reportajul din desteptarea.. cred ca prefateaza o demisie de onoare a domnului voica,..oricum era la bucuresti cu familia si raspunsuri gen 24 de ore, 30..

    1. Puțină răbdare și veți afla și de la noi. Cât privește materialele de sport din Deșteptarea, sunt întotdeauna excelente și bine documentate.

  9. Antrenorul este excelent, nu degeaba antreneaza si nationala.Jucatorii au partea lor de vina asa ca luati-va si de ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.