Avancronică / Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău (vineri, ora 18, live text Sport.Bacaul.Ro)

Energia Pandurii Tg. Jiu - Stiinta Bacau
Știința Municipal Dedeman Bacău se află în fața a două deplasări cruciale pentru poziția pe care o va ocupa la finalul sezonului regulat. Prima dintre acestea este la Târgu Jiu, partida cu Energia oferindu-le băcăuanilor ocazia de a se apropia la 4 puncte de Potaissa Turda, formație înfrântă miercuri, pe terenul campioanei.
”Cred că am mai demontat din mitul conform căruia suntem o echipă de casă. Din cele două deplasări dorim să luăm maximum din ceea ce se poate lua”, a declarat Eliodor Voica după victoria de acasă cu Minaur.
”Suntem datori față de suporteri și conducere, trebuie să fim agresivi și să luăm cele trei puncte”, a spus antrenorul gazdelor, Liviu Andrieș.

În tur, Știința s-a impus cu 28-23, la capătul unui joc în care Ionuț Rotaru a înscris 11 goluri, Energia conducea în minutul 10 cu 7-2, iar Acatrinei vedea cartonașul roșu în minutul 42, după trei eliminări temporare. Interesant e faptul că partida de la Târgu Jiu va avea aceiași arbitri ca și în tur, Octavian Fânață și Ștefan Hendrea. Etapa a XVI-a a început miercuri, la Constanța, cu partida HCM – Potaissa Turda 30-23 (14-14), celelalte jocuri urmând să se dispute după următorul program: CSM București – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 10.30), Minaur Baia Mare – HC Odorhei (duminică, ora 11), CSU Suceava – CS Caraș-Severin (duminică, ora 17) și Steaua București – Dinamo București (luni, ora 19.45).

Clasament Liga Nationala handbal masculin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.