Declarații după partida Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare 33-21

Conferinta de presa Stiinta Bacau - Minaur Baia Mare
Adi Popovici (antrenor secund Minaur): „A fost un meci la care ne aşteptam la mai mult din partea echipei noastre, dar asta nu scade din valoarea echipei adverse, pe care o felicit cu această ocazie. A făcut un joc bun. Problema noastră este că suntem destul de puţini şi nu reuşim să facem faţă echipelor mai puternice decât a noastră. În meciul de astăzi şi în meciul cu HCM Constanţa, am căzut atât fizic, cât şi psihic în momentul în care echipa adversă a ajuns la 7-8 goluri, am început să cedăm. După părerea mea, la ora actuală, locul din clasament reflectă valoarea echipei. Sper să mă facă băieţii să greşesc.”

Eliodor Voica: „În acest meci, noi am avut încă din primele minute un avantaj, încercând să aducem un plus de vitalitate, lucru care ştiam că nu convine echipei din Baia Mare. Cred că jocul trebuie îmbunătăţit la dinamică, la viteză, la toate fazele importante ale jocului. Jocul nostru a avut momente bune şi foarte bune în apărare, lucru care cred că s-a văzut şi pe faza de atac. Mai avem ceva de lucru la sincronizarea jucătorilor. Cred că a fost un joc bun pentru ambele echipe, chiar dacă diferenţa de scor este puţin cam mare. Urmează 2 deplasări extrem de grele şi cred că am reuşit să mai demontăm din mitul conform căruia suntem o echipă de casă. Din cele 2 meciuri dorim să luăm maximum din ceea ce se poate lua. În ceea ce priveşte evoluţia lui Grigoraş, portarul este un pilon de încredere pe care poate să-l dea echipei, pentru că atunci când se întâmplă să mai comiți erori, ştii că ai în spate un portar care te ajută, datele problemei modificându-se. Vreau să mulţumesc publicului care chiar şi pe temperaturi scăzute a venit la sală. Aş vrea să felicit băieţii pentru modul în care au înţeles şi au răspuns la anumite sarcini, mai ales în apărare, pentru că acest tip de apărare nu este chiar simplu, este foarte solicitant.”

Ştefan Grigoraş: „Astăzi am făcut o apărare foarte bună şi am controlat jocul de la început. Practic, după 25 de minute nu cred că se mai punea problema învingătoarei. Am avut o apărare bună şi asta ne-a ajutat şi să plecăm pe contraatac. Distanţându-ne, ne-am făcut jocul mult mai uşor. Meseria de portar presupune nu numai să aperi, ci să dai şi pase bune pentru contraatac. În deplasare se întâmplă ceva, parcă nu ne regăsim la fel ca atunci când jucăm acasă. Încercăm să ne facem acelaşi joc, dar cred că nu sunt aceleaşi condiţii, nu-mi dau seama.”

3 comentarii la „Declarații după partida Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare 33-21”

  1. de dospinescu ce se mai aude, nici pe banca de rezerve nu l/am vazut..spunea voica la un moment dat cum ca ar avea fractura de stres…sau ceva de genul…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.