Avancronică / Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare (Sala sporturilor, duminică, ora 11)

Minaur Baia Mare - Stiinta Bacau
La prima apariție oficială pe teren propriu în 2014, Știința Municipal Dedeman Bacău primește vizita formației în fața căreia a suferit prima înfrângere din acest campionat. Din cauza infiltrațiilor din tavanul Sălii sporturilor din Bacău, n-a lipsit mult ca meciul să se dispute la Roman, oficialii băcăuani făcând demersuri în acest sens vineri seara. Între timp, se pare că problema s-a rezolvat cumva, să sperăm că a fost deszăpezită și parcarea, uitată de multe ori de cei responsabili.
Pe 30 septembrie 2013, nou-promovata Minaur învingea vicecampioana cu 21-19, meci la capătul căruia Eliodor Voica a fost la un pas să renunțe, spunând că există jucători care nu-l doresc. Tot atunci, managerul Puiu Ciobanu a spus că la iarnă vor pleca 3 jucători, însă suporterii n-au văzut decât batista pe țambal.
Știința vine după un meci slab făcut la Constanța, în timp ce maramureșenii au pierdut la 2 goluri la Târgu Jiu, după ce avuseseră la pauză 14-10. Cu alte cuvinte, se anunță un meci greu pentru handbaliștii băcăuani, cel puțin la fel de dificil ca ultima partidă de pe teren propriu, cu CSM București.
Meciul va fi arbitrat de Teodor Șerbu și Andrei Vasilescu. Celelalte partide ale etapei a XV-a: Dinamo București – Energia Pandurii Tg. Jiu 26-24 (17-15), CS Caraș-Severin – Steaua București (duminică, ora 11), Poli Timișoara – CSU Suceava (duminică, ora 17), Potaissa Turda – CSM București (duminică, ora 18) și HC Odorhei – HCM Constanța (duminică, ora 19).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.