Handbal masculin / 50-50 în amicalul dintre vicecampioană și ”satelit”

Stiinta Bacau - Stiinta II Bacau
Cele două echipe ale Științei Municipal Dedeman Bacău au înlocuit partidele oficiale pe care ar fi trebuit să le dispute duminică la Constanța și Buzău cu un amical ”în familie”. Jocul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 40 de minute și s-a încheiat cu un surprinzător rezultat de egalitate. ”Sateliții” au fost la conducere aproape toată prima repriză, vicecampionii luând conducerea în ultimul minut, rezultatul la pauză fiind 21-20. Echipa pregătită de Eliodor Voica a trecut la cârma jocului în mitanul secund, a condus și la 8 goluri, dar tinerii antrenați de Bogdan Voica au revenit puternic pe final și au egalat.
”Vreau ritm, vreau ritm” a cerut tot meciul antrenorul vicecampioanei, încercând să imprime un plus de viteză acțiunilor de atac. Mai mult, Colin a și oprit jocul de două ori, nemulțumit de evoluția defensivei, intrând în teren și explicându-le jucătorilor săi unde au greșit.

ȘTIINȚA: Grigoraș (14 interv.), Tevzadze (12 interv.), Tamaș (3 interv.) – Rotaru (9), Da Silva (7), Păunică (6), Tărîță (5), Ghiță (5), Celestin (4), Ramba (4), Johannson (3), Iancu (2), Rusia (2), Bondar (1), Cotinghiu (1), Fenici (1).

ȘTIINȚA II: Erhan (12 interv.), Bobeică (11 interv.) – M. Bujor (9), Bulov (8), Vartic (7), G. Bujor (6), Moisă (4), Carali (4), Zacaciurin (3), Butnaru (3), Beleaev (3), Liță (2), Rață (1).

În timpul meciului, am primit reproșuri pe un ton violent că ne permitem să criticăm formația vicecampioană sau să ne dăm cu părerea cu privire la modul în care ar trebui alcătuită echipa, acesta fiind un motiv pentru care, pasămite, jucătorii n-ar mai vrea să ne dea declarații. Ăsta e un semn că Nicolae Ceaușescu n-a murit cu-adevărat. Îi asigurăm și pe ei și pe cititorii noștri că ne vom păstra în continuarea verticalitatea și echidistanța. Persoanele din fenomenul sportiv băcăuan care contează cu-adevărat n-au nicio problemă cu criticile. Dimpotrivă.

6 comentarii la „Handbal masculin / 50-50 în amicalul dintre vicecampioană și ”satelit””

  1. Pai daca tot s-a vorbit de acele reprosuri violente, ar fi bine sa aflam si cine le-a facut. Eu nu am remarcat niciodata articole malitioase sau tendentioase pe acest blog, cu atat mai putin reprosuri la adresa formulei de echipa. Oricum, nu ceva evident, care sa justifice o asemenea reactie. Nu ma refer la comentariile suporterilor care pot fi mai patimase, dar nici acestea nu au depasit o anumita bariera a bunului simt. Fata de ce comentarii abjecte vedem pe paginile de sport nationale (mai ales la fotbal) aici e parfum.

    1. Chiar nu are importanță persoana, în orice caz nu e vorba de cineva dintre antrenori sau jucători.

  2. Era cineva din public sau din conducere???La cit sint de sensibili cred in a doua varianta.Probabil ca si ziua de azi ii marcheaza!!

  3. probabil cineva din conducere sau vreun prieten / apropiat / familie al vreo unui jucator care s-a simtit criticat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.