Fotbal, Liga a II-a / Două cantonamente și multe meciuri de pregătire pentru Sport Club Bacău

Debreceni VSC - Sport Club Bacau (5)
Divizionara secundă Sport Club Bacău și-a programat reunirea pentru marți, 14 ianuarie. Șase zile mai târziu, echipa pregătită de Viorel Tănase va pleca într-un cantonament de 12 zile la Slănic Moldova, perioadă în care va disputa și două partide de verificare cu echipe de Liga a III-a (posibil CSM Moinești și CS Kosarom Pașcani).
Pe 3 februarie, gruparea băcăuană va pleca la Băile Felix, ca și astă-vară, pentru un cantonament de jocuri, în care se intenționează disputarea a nu mai puțin de 6 meciuri. Deocamdată, a fost perfectată o ”dublă” cu Olimpia Satu Mare, care va avea loc la Salonta. De asemenea, pe 22 feburarie, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului, echipa băcăuană va mai disputa un joc de verificare acasă, cu o echipă din eșalonul al treilea.

În ceea ce privește transferurile, băcăuanii au în vedere trei sosiri și tot atâtea plecări, țintele nefiind făcute publice din motive lesne de înțeles. În orice caz, mutările vor avea în vedere întărirea forței ofensive a echipei pregătite de Viorel Tănase. Sezonul regulat din Liga a II-a se va relua pe 1 martie, cu etapa a XVII-a, atunci când Sport Club Bacău va juca pe teren propriu cu Rapid București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.