Volei feminin / Turcia – România 3:0 (25-15, 25-23, 25-18), în preliminariile CM 2014

Turcia - Romania
Voleibalistele românce n-au izbutit surpriza duminică după-amiază, la Ankara, în fața valoroasei naționale a Turciei. Selecționata României a avut un prim set foarte slab, cu o preluare dezastruoasă, însă jucătoarele pregătite de Guillermo Gallardo (argentinianul a fost cam neinspirat în alcătuirea echipei și la schimbări) au făcut un set secund foarte bun, pe care l-au pierdut pe final din cauza lipsei de concentrare. În ultimul set, româncele s-au apropiat la un moment dat la 15-17, scor la care arbitrii ne-au furat un punct valabil, echipa gazdă impunându-se apoi fără probleme. Băcăuancele Alexandra Sobo și Denisa Rogojinaru au evoluat în nota echipei, cu un plus pentru cea de-a doua la serviciu.
România termină pe locul al doilea grupa preliminară de la Ankara, ratând calificarea la turneul final al campionatelor mondiale din acest an.

ROMÂNIA: Adina Salaoru (13 puncte), Alexandra Sobo (5), Diana Calotă (3), Ioana Baciu (2), Alina Ilie (2), Ioana Nemțanu (1), Nicoleta Manu – libero. Au mai jucat: Denisa Rogojinaru (7), Daiana Mureșan (6), Alexandra Pintea (1), Alexandra Trică.

Foto: cev.lu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.