Judo / Șase medalii pentru Palatul Copiilor Bacău la Cupa ”Moș Crăciun”

Cupa Mos Craciun judo
Şapte sportivi de la Cercul de Judo al Palatului Copiilor Bacău şi antrenorul lor Dorin Cruceanu au participat duminică, 22 decembrie, la cea de-a IV-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun”, desfăşurată la Iaşi. Competiţia, ultima din serie în acest final de an, a reunit peste 170 de sportivi de la majoritatea cluburilor din regiunea Moldovei, dar şi din Târgu Mureş şi Bucureşti.
Tolba Moşului a fost plină pentru sportivii Palatului Copiilor din Bacău, şase dintre cei şapte elevi ai antrenorului Dorin Cruceanu, care au participat, ocupând un loc pe podiumul competiţiei:
Locul 1
Bixade Andreia 34 kg U9
Locul 2
Acatrinei Antonio – 34 kg U9
Buzduga Sergiu – 34 kg U9
Cioineag David – 34 kg U 11
Locul 3
Stan Alexandru – 34 kg U11
Hongu Cosmin – 50 kg U13
Locul 5
Radu Andreea – 27 kg masculin
„Sunt bucuros de rezultate dat fiind faptul ca anul trecut am fost invitat la aceasta Cupă de către organizatori dar noi abia puneam bazele luptei în picioare. A fost un an glorios din punctul de vedere al cupelor de verificare dar marele test îl vom da la campionatele nationale unde sperăm să avem cât mai mulţi reprezentanţi şi chiar medalii. Deşi avem doar un an de antrenamente, munca şi perseverenţa ne-au propulsat printre topul sportivilor cu etichetă şi vechime în acest sport ajungând aproape de fiecare dată în finala cu aceştia. Nu pot să nu mulţumesc din nou părinţilor care au fost parte din staff la fiecare concurs şi domnului director al Palatului Copiilor, Radu Ghiciuşcă, pentru tot sprijinul acordat. Ţin să le urez un Crăciun fericit şi numai împliniri”, a declarat antrenorul băcăuan Cruceanu Dorin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.