Avancronică / Știința Bacău – Dinamo Kazan (Sala Sporturilor, joi, ora 17)

Dinamo Kazan - Stiinta Bacau
”Vreau să o înving pe Dinamo Kazan”, a tunat Florin Grapă la conferința de presă de după succesul împotriva celor de la Volero Zurich. De atunci, evoluțiile campioanei României s-au situat pe un trend ascendent, confirmat de succesul obținut sâmbătă, pe terenul unei alte formații de Champions League, Dinamo București.
Sigur că diferența de valoare dintre cele două Dinamo e la fel de mare ca distanța dintre București și Kazan, dar asta nu le împiedică pe voleibalistele băcăuane să spere. Cu o evoluție foarte bună în fața unei echipe ruse care probabil că nu-și va tura la maxim motoarele și cu sprijinul unui public pe care-l dorim cât mai numeros, Știința ar putea produce surpriza.
”Fiecare meci din Champions League e greu, dar după înfrângerea clară din Rusia de săptămâna trecută, vrem să arătăm că echipa noastră are o altă valoare. Va trebui să ne luptăm pentru fiecare punct dacă vrem să avem șanse”, a declarat olandeza Kim Staelens pentru site-ul oficial al Confederației Europene de Volei.

Partida Știința Bacău – Dinamo Kazan va fi arbitrată de turcul Bayram Dikmentepe (A1) și de italianul Giorgio Gnani (A2).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.