Galerie foto, fotbal juniori A / Sport Club Bacău – LPS Iași 4-0 (1-0)

SC Bacau - LPS Iasi (4)
Juniorii A de la Sport Club Bacău au câștigat categoric derby-ul ultimei etape a turului din seria 1 a Campionatului național. Fotbaliștii excelent pregătiți de Giani Florian au învins fără drept de apel o echipă cu o talie impresionantă și care a jucat anul trecut finala la juniori B. Băcăuanii au deschis scorul în minutul 31, când Artenie a înscris direct din corner. În minutul 58, rapidul Silviu Vlad (cel mai bun jucător al meciului) a recuperat un balon, a pătruns în careul advers și a fost faultat de portar, penalty-ul fiind transformat cu siguranță de căpitanul Claudiu Filip. După alte 13 minute, Răican a fost faultat și el în careu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Slviu Vlad. Același Vlad a stabilit scorul final, cu un gol splendid, după o cursă de circa 30 de metri.
În cazul în care vă întrebați cumva dacă antrenorul Tănase a fost prezent la meci, răspunsul este evident negativ. Doar ”fraierul” de Baciu urmărea toate jocurile echipei lui Giani Florian și mai și promova jucători de acolo la echipa mare.

În partida de duminică, SC Bacău a evoluat în alcătuirea: Andrei Macarie – Daniel Măcălău, Alexandru Belecciu, Ștefan Pavel, Andrei Popa – Cosmin Pavel, Claudiu Filip – Liviu Aghirculesei (59 Florin Nicodim), Vlad Răican (73 Alin Țupală), Silviu Vlad (79 Adrian Dănilă) – Ionuț Artenie (86 Rareș Enea).

Duminica viitoare, în prima etapă a returului, tinerii fotbaliști pregătiți de Giani Florian, aflați pe locul 2 în serie, vor juca din nou pe teren propriu, cu CSMS Iași.
SC Bacau - LPS Iasi (1)

SC Bacau - LPS Iasi (2)

SC Bacau - LPS Iasi (3)

SC Bacau - LPS Iasi (5)

SC Bacau - LPS Iasi (6)

SC Bacau - LPS Iasi (7)

SC Bacau - LPS Iasi (8)

SC Bacau - LPS Iasi (9)

SC Bacau - LPS Iasi (10)

SC Bacau - LPS Iasi (11)

SC Bacau - LPS Iasi (12)

SC Bacau - LPS Iasi (13)

SC Bacau - LPS Iasi (14)

SC Bacau - LPS Iasi (15)

Un comentariu la „Galerie foto, fotbal juniori A / Sport Club Bacău – LPS Iași 4-0 (1-0)”

  1. Filip si Belecciu trebuie promovati la prima echipa. Ar face fata fara probleme ligii secunde! Belecciu e un fundas extraordinar de puternic, bun la cap si mereu atent.
    Filip e un inchizator care sigur va face performanta in fotbalul mare daca i se vor acorda sanse. e un jucator cerebral cu simtul mingii si extraordinar de bine pozitionat in teren. avem in curtea proprie tineri care pot realiza multe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.