Declarații după partida Știința MD Bacău – Politehnica Timișoara 23-20

Conferinta de presa Stiinta Bacau - Poli Timisoara
Constantin Ştefan: „Am venit la Bacău ştiind că ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, o dovedeşte asta ultimii ani când au rezultate bune şi sunt vicecampioni, dar şi cu încredere, căci nu aveam nimic de pierdut. Chiar asta le spuneam şi jucătorilor mei, să joace cu încredere, cu plăcere, pentru că întâlnim o echipă de valoare şi dacă vrem şi noi să tindem spre acest lucru trebuie să jucăm cu echipe de acest calibru. Felicit echipa Bacăului pentru victorie, cred că ne-am ridicat la valoarea lor, dar, din păcate, astăzi, chiar dacă ei n-au făcut un meci foarte bun, şi noi am ratat foarte mult, iar victoria gazdelor e pe deplin meritată. Vreau să-l felicit pe Colin pentru rezultatele obţinute la echipa naţională şi îi urez multă baftă în continuare şi la Bacău şi la echipa naţională. În primele 14 minute ale reprizei secunde, n-am valorificat situaţii de finalizare, au avut o apărare foarte solidă în zona centrală, cu jucători puternici, n-am reuşit să desfacem apărarea şi atunci când am făcut-o am ratat din poziţii destul de clare. A fost un meci încins, cu multe ocazii de gol, cu parade foarte frumoase ale portarilor, meciul a avut tot ce trebuie să aibă un meci de Ligă naţională.”

Iulian Halcă: ”A fost un meci destul de intens, o experiență foarte bună pentru mine, fiindcă până acum n-am mai trăit un meci atât de intens. Au fost două apărări foarte bune, noi am ratat destul de mult în a doua repriză, când nu știu ce s-a întâmplat, dar nu mai găseam calea spre gol. Echipa noastră a arătat bine în prima repriză, nu știu ce s-a întâmplat după pauză, poate ne-am grăbit în unele situații și n-am găsit drumul spre poartă. Astăzi presiunea era pe umerii Bacăului, noi am încercat să dăm totul, dar nu prea ne-a ieșit. Așteptăm cu încredere meciul cu HC Odorhei.”

Eliodor Voica: ”Consider că a fost un meci bun al campionatului nostru, știam că echipa din Timișoara vine aici să lupte. În ultimele lor meciuri văzusem un salt calitativ, care s-a materializat în multe momente ale jocului de azi și îi felicit pentru felul cum au arătat, ca o echipă care poate pune oricând probleme oricui. În ceea ce ne privește, persistăm în greșelile noastre, mai ales în situațiile clare, mă refer la ratările pe care trebuie să le eliminăm cât mai rapid, pentru a atinge ceea ce ne-am propus la nivel de echipă.”

Rareș Păunică: ”A fost un meci pentru noi, fiindcă ne așteaptă o perioadă grea, o lună în care trebuie să câștigăm toate meciurile, cel puțin cu gândul ăsta plecăm. Ne dorim o calificare în grupele Cupei EHF și trebuie să jucăm mult mai bine de la meci la meci. Cred că jucăm cu o oarecare teamă, se vede asta puțin, dar trebuie să avem încredere în noi, să înscriem pentru a căpăta această încredere. A fost un meci bun, un meci dur și cred că la Reșița ne așteaptă un meci și mai dur, dar trebuie să plecăm de acolo cu cele trei puncte.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.