Liviu Goian îl susține pe Viorel Tănase

Liviu Goian
Dacă Viorel Tănase nu are decența și bărbăția să-și dea demisia, nici conducerea clubului Sport Club Bacău nu dă semne că vrea să se despartă de tehnicianul-dandana. Liviu Goian spune că vrea continuitate și consideră că evoluțiile slabe ale echipei băcăuane se datorează exclusiv jucătorilor, în timp ce ”Tase” e nevinovat. Aceasta împotriva tuturor evidențelor, care arată că Tănase a scăpat lucrurile de sub control, alcătuind echipa sub impulsuri emoționale, fără a ține cont de valoarea jucătorilor. La toate acestea se adaugă atitudinea arogantă a antrenorului care o duce pe Sport Club direct de unde a venit, în Liga a III-a.

”Nu antrenorul este vinovat pentru ce fac jucătorii pe teren. Viorel Tănase are girul conducerii, fiindcă suntem adepții continuității. Cert este că vor fi penalizări pecuniare începând cu cei din conducere, până la antrenori și jucători. Eu sunt foarte supărat pe jucători, iar ei au ocazia reabilitării în meciul următor, de la Brăila. Oricum, aducerea unui alt antrenor ar fi o variantă falsă pentru noi și nu avem în vedere așa ceva”, a declarat Liviu Goian.

16 comentarii la „Liviu Goian îl susține pe Viorel Tănase”

  1. Tineti-l pe sclavu asta de tanase sa ne duca in C de unde am venit…
    DE RETROGRADAM IN C VA RUPEM PICIOARELE….aduce-ti un antrenor nu sclavi de astia care nu stiu sa aseze un jucator in teren vrem performanta…..la braila vine si galerie daca pierdeti la braila pana la bacau va batem nu in picioare…

  2. Din momentul acesta cunsiderati ca jucati pentru alt oras sau comuna. Puteti schimba si „Bacau” din denumire. Cine vrea sa va sustina, dar se vede ca aveti alte interese decat sa sustineti imaginea Bacaului. Nu-i nimic. Mai sunt echipe in Moldova care pot lupta pentru suporteri in mod profesionist. De ani de zile PACALITI FOTBALUL ! Cred ca nu ar mai fi nimic de spus decat atat.

  3. Normal ca il sustine Goian, daca spala bani cu echipa asta. Daca traducem ce a declarat: „Antrenorul este foarte bun, jucatorii sunt de vina (jucatorii foarte slabi)” Intrebarea este: cum au ajuns jucatorii la SC BACAU?
    Raspunsul este Goian, ca el aduce ce jucatori vrea si face echipa dupa cum vrea.Nu conteaza cum joaca sau cum se pregateste un jucator ci conteaza cati bani ia.Daca are salar mare trebuie sa joace! Asta e mentalitatea! Corect?. Echipa asta exista doar ca sa se spele banuti, nu pentru performanta!! Sunt baieti buni in echipa,pacat de ei!!

  4. Dl Goian va credeam altfel:( pe Baciu l-ati dat afara pt ca a promovat echipa in liga 2 , pe Tanase il pastrati cu toate ca va veti intoarce in liga a 3 a …. ciudata gandire!!!! Jucatorii sunt vinovati? Dar cine ii aseaza in teren bau bau? Cine le da indicatii spiridusul buclucas? Toti sunt de vina pt rezultate terenul, arbitrii, jucatorii numai Tanase nu:))))

  5. Pe cine vreti sa aduca? Pe Poenaru? Nu-l suporta seful………. Pina la urma nu e vina lui Tanase ca e aici. Omul a fost chemat, are un contract pe bani buni, de ce ar pleca? Iar continuitatea domnului Goian, hai sa fim seriosi! De ce n-au vrut continuitate cu Popovici? Sau cu Baciu?

  6. Si eu as continua cu Tanase pana la finalul sezonului pentru ca oricum play-off-ul e compromis (de fapt a fost compromis de la inceput, nu avem lot de primele 6). Cred ca daca terminam sezonul pe locul 8 este echitabil. Niciun alt antrenor nu ar fii facut mai multe puncte cu actualul lot (poate doar daca echipa ar fi avut un inceput de sezon mai usor in primele etape – pentru moral – sau daca antrenorul respectiv ar fii avut mai mult bulan).

  7. pai e simplu de ce doreste continuitatea cu nonvaloarea ! in C si B poate spala bani in continuare si sustina 1 tv bacau. daca urca in A e nashpa si trebe sa aduca bani de acasa daca nu gaseste sponsori ! dar fotbalul este un fenomen social dupa cum spunea un alt lingau stavarachian, ababei…

  8. domnule reporter,am o rugaminte la dumneavoastra:va rog sa luati legatura cu antrenorul bacaului si sa-i puneti urmatoarele intrebari:de ce in fiecare meci joaca titular numarul 7?iar numarul 9 care este atacant si se bate pt fiecare minge(de obicei castiga orice duel)este rezerva sau cateodata nu intra deloc sau cand este din primul minut in teren,este schimbat,,,,,,,de ce la 1-0 pt slobozia,a facut cele 3 schimari,care au fost rostul lor?????nu inteleg,daca iei bataie cu 1-0 sau iei bataie cu 5-0 nu tot 3 pct pierzi?????

  9. braila este echipa care primeste minim un cartonas rosu,jucatorii nu sunt platiti de fffffffffff mult timp,ar trebui sa castigati akolo fara nici o problema,ganditi tactica domnule TASE pt minim 45 min cu 1 sau 2 jucatori in plus,,,,,sau poate cu bacau o sa ia vreo 3 -4 rosii,SUCCES!!!!!!!

  10. Pt dragos_catalin… Pana la un punct g`ndirea ta e corecta. Numai ca finalul sezonului inseamna si meciurile din playout si s-ar putea ajunge din nou in C. Apoi, ce asteptari poti sa ai de la o echipa care nu joaca nimic de etape bune cu acelasi antrenor? Si mai e o chestie; daca ar fi fost un club privat, patronul putea face ce vrea! Erau banii lui si cu asta inchidea gura tuturor. Numai ca aici e vorba de bani publici, si nu putini.

  11. Faptul ca echipa e sustinuta de Primarie ne obiga pe noi, suporterii, sa cerem socoteala pentru lipsa rezultatelor. E adevarat si ca, poate, nu se vrea promovarea din primul an, pentru ca nu e gata stadionul si alte baze de antrenament necesare pentru licenta de liga 1 (plus alte aprobari in acest sens, pe care trebuie sa le dea comisia de licentiere). Apoi, lipsa sponsorilor. Bugetul obligatoriu pentru liga 1 e mult mai mare. Asa ca Tanase e foarte convenabil pentru „afacerea liga 2”. Nu va mai consumati. Daca vreti sa sustineti vreo echipa, sustineti Vasluiul, Ceahlaul, Botosaniul, echipele din Cupele europene, Nationala sau Brazilia ce va fi gazda la CM (unde puteti vedea si multa arta fotbalistica). Asta ca sa nu va enervati.

  12. Ariciu cu siguranta stii cum se va desfasura play-out-ul: ”Sistemul de desfăşurare este următorul: campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur, în total 26 de etape, respectiv 22 de etape. La finele sezonului regulat, ocupanta locului 13 din seria cu 13 echipe va retrograda în Liga a 3-a, ediţia 2014-2015. În continuare, se va juca în sistem play-off (locurile 1-6) şi, respectiv, play-out (locurile 6-12) – adică 10 etape, pornindu-se cu punctajul realizat, în cadrul sezonului regulat, în jocurile directe între echipele respective.”
    Asadar, victorii cu Tarlungeni si Suceava si egal la Galati sunt punctele obtinute de noi cu echipele de nivelul nostru (din partea a doua a clasamentului) de aceea nu se pune problema, deocamdata, sa retrogradam. Acest lucru este cunoscut si de catre conducere si de aceea este momentan liniste. Cu un egal sau o victorie la Braila vom pleca ca favoriti in play-out.

  13. Da, stiu ca SC Bacau sta bine in clasamentul playout. Si daca Farul termina pe 6 si coboara Buzaul pe 7, SC Bacau o sa stea si mai bine. Numai ca mai e un retur de jucat iar evolutiile SC-ului sunt catastrofale. Asa ca sunt sanse ca „zestrea” de puncte sa nu fie chiar mai bune. In plus, linistea asta e data de pozitia in clasamentul playout, nu in playoff. Cam puti pentru investitiile care s-au facut in echipa, nu crezi?

  14. A, si mai e un lucru: echipa asta a castigat doar vreo 2 puncte pana acum. Victoria cu Suceava a fost una mult prea usoara (prietenii stiu de ce) iar cu Tarlungenii cel mai bun jucator de pe teren a fost arbitrul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.