Victorie cu peripeții / CSM Lugoj – Știința Bacău 2:3 (-21, 10, 18, -7, -6)

Stiinta Bacau - CSM Lugoj (13)
Voleibalistele de la Știința Bacău au obținut duminică seara a doua victorie în deplasare din campionat, după un joc plin de evenimente. După un prim set câștigat de campioane, acestea aveau 15-6 în parțialul secund, moment în care la serviciu urma Alexandra Sobo, dar arbitrii au întrerupt jocul. ”A fost în primul rând greșeala mea. Obișnuit ca Sobo să aibă numărul 6, ca în sezonul trecut, am trecut acel număr pe bilețel la începutul setului al doilea, am introdus-o în teren, dar ea avea numărul 10, iar numărul 6, Potokar, a rămas pe bancă. Așa se face că, de la 15-6 pentru noi, scorul a devenit 7-0 pentru gazde. La fel de adevărat este însă și faptul că arbitrii ar fi trebuit să sesizeze eroarea la începutul setului. După această greșeală, fetele noastre au fost bulversate și, în loc să câștigăm cu 3-0, am pierdut următoarele două seturi. Partea bună e că ele și-au revenit și au jucat foarte bine în ultimele două seturi, pe care le-au câștigat la diferențe care mă scutesc de alte comentarii”, ne-a declarat antrenorul campioanelor, Florin Grapă.

În partida de la Lugoj, Știința Bacău a evoluat în formula: Kim Staelens, Roxana Bacșiș, Alexandra Sobo, Mihaela Herlea, Monika Potokar, Denisa Rogojinaru, Marina Vujovic – libero. Au mai jucat Sabina Miclea-Grigoruță, Crina Bălțatu, Marina Cvetanovic, Aleksandra Petrovic.

Luni dimineață, campioana României a plecat cu autocarul spre Polonia, acolo unde va debuta miercuri seara în Champions League, împotriva formației Tauron MKS Dabrowa Gornicza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.