Avancronică / Potaissa Turda – Știința MD Bacău (joi, ora 17.30, live Digisport 2)

Potaissa Turda - Stiinta Bacau (8)
Știința Municipal Dedeman Bacău se află în fața celei mai grele deplasări de până acum. Vicecampioana joacă joi la Turda cu ocupanta locului al doilea, echipă ce a ținut în șah chiar campioana, în urmă cu 10 zile. Echipa băcăuană vine după trei victorii consecutive, pe teren propriu, ce-i drept, și are datoria să demonstreze că a depășit mini-criza de după înfrângerea de la Baia Mare. De altfel, o victorie este absolut obligatorie pentru echipa lui Eliodor Voica, pentru a nu pierde contactul cu primele trei clasate.
Partida Potaissa Turda – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrată de cuplul constănțean alcătuit din Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu.

Celelalte meciuri ale etapei a VII-a: CS Caraș-Severin – HCM Constanța (miercuri, ora 17), HC Odorhei – Energia Pandurii Tg. Jiu (miercuri, ora 18.30), Poli Timișoara – Minaur Baia Mare (joi, ora 17), Dinamo București – CSM București (joi, ora 18) și Steaua București – CSU Suceava (joi, ora 18).
Clasament Liga Nationala

Un comentariu la „Avancronică / Potaissa Turda – Știința MD Bacău (joi, ora 17.30, live Digisport 2)”

  1. Se vede ca jucatorii nul mai doresc pe Voica la echipa a fost o faza in timpul meciului in care echipa era la presiunea rezultatului , si jucatorii parca nici nu mai doreau sa puna mingea la mijloc si sa reia jocul cat mai rapid noroca de Raducu Tamas care i inpingea de la capat ca sa reia jocul si a adus mingea rapid la mijlocul terenului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.