Avancronică / Știința Bacău – Volei Alba Blaj (Sala Sporturilor, marți, ora 17)

Stiinta Bacau - Volei Alba Blaj (10)
După un debut nu tocmai convingător la Târgoviște, campioana României se află în fața primului derby al sezonului. Știința Bacău va primi replica celor de la Volei Alba Blaj, formație care a suferit remanieri masive în vară și care are aspirații să ajungă în primele patru. ”Am jucat cu ele acum o lună și ceva și știm că au o echipă bună. Echipa din Blaj este cu siguranță mai puternică decât anul trecut, de aceea va trebui să fim foarte bine pregătite la ora meciului. Trebuie să fim concentrate de la prima până la ultima minge a meciului și să rezolvăm perfect lucrurile ușoare. De asemenea, va trebui să jucăm agresiv, cu inima și să ne concentrăm pe lucrurile care fac din echipa noastră una puternică”, ne-a declarat coordonatoarea echipei campioane, Kim Sterken-Staelens.

În prima etapă, Volei Alba Blaj a învins, pe teren propriu, pe Penicilina Iași cu 3:0 (16, 18, 19). Partida Știința Bacău – Volei Alba Blaj va fi arbitrată de Darius Meșca (Ploiești) – A1 și Benone Vișan (București) – A2.

Celelalte meciuri din etapa a II-a: Dinamo Romprest București – Unic Piatra Neamț 3:0 (s-a disputat duminică), Tomis Constanța – CSM București, SCMU Craiova – CSU Medicina Tg. Mureș, Penicilina Iași – CSM Lugoj, Rapid București – CSU Târgoviște.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.