Handbal masculin, Cupa EHF / Diferend între o parte a galeriei și Colin Voica

Conflict Voica - galerie
Spre finalul partidei dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și Klaipeda Dragunas, o parte a galeriei băcăuane a avut ceva de împărțit cu Eliodor Voica. Motivul ? Antrenorul Științei l-a introdus pe Shota Tevzadze între buturi la o aruncare de la 7 metri a lituanienilor și l-a rechemat pe bancă după transformarea acesteia. Câțiva suporteri i-au reproșat vehement această înlocuire, deși Răducu Tamaș, cel care se afla în poarta gazdelor, avusese o prestație excelentă. După încheierea meciului, Colin Voica le-a reproșat respectivelor persoane faptul că a fost înjurat ca la ușa cortului. ”Vreau să subliniez că eu respect pe oricine vine să vadă un meci de handbal şi cred că este de datoria noastră să respectăm acest lucru. Eu mă opresc aici când vine vorba de ceea ce trebuie să fac eu. Toată lumea ar trebui să înţeleagă că jucătorii sunt actorii. Cât timp voi fi în această poziţie nu voi rămâne cu mâinile încrucişate când e vorba de jucători, de oameni care muncesc”, a punctat Eliodor Voica la conferința de presă.

”E adevărat că l-am văzut pe Shota cam abătut și am vrut să-i ridicăm moralul, dar vă dau cuvântul meu că nimeni nu l-a înjurat pe antrenor”, a ținut să precizeze liderul facțiunii galeriei în cauză, Robert Andrieș. Chiar dacă au înjurat sau nu, reacția acelor suporteri a fost în mod evident una deplasată, la scorul înregistrat pe tabelă și în condițiile în care portarii Științei făcuseră o treabă foarte bună. Când echipa favorită conduce la 14 goluri, iar tu n-ai altceva mai bun de făcut decât să te răfuiești cu antrenorul că nu face schimbările pe care le vrei tu, te numești oricum, numai suporter nu.

8 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Diferend între o parte a galeriei și Colin Voica”

  1. partea aia de galerie nu l a injurat pe voica l a injurat pe puiu ciobanu.acest manager a aratat gesturi obscene in timpul meciului.rusine din partea marelui manager

  2. factiunii…????…..se rasuceste DOREL SANIE IN MORMANT VAZAND CINE A AJUNS SA CONDUCA HANDBALUL BACAUAN …..

  3. chiar nu mai avem voie sa ne dam c u parerea ???? unde traim,,,,? voica cu ciobanu au inceput…atata timp cat vom avea conducatori gen ciobanu …poznarea la bacau nu vom avea sport de calitate …si cu asta am in incheiat orice discutie ,,spalati,va pe cap cu tot cu ei,,,,

  4. Ne-am saturat de golaniile acestor oameni ! Nu putem veni cu copiii la sala pt ca injura alde olandezu. Sa-l injure pe ciobanu cand vor plati bilet acesti 10 ” membri de galerie „. Intr-o tara civilizata ar fi fost interzisi in sala, dar la noi sunt prieteni cu cei de la intrarea salii si intra moca. Sa ia exemplu de la tinerii care au incurajat echipa tot meciul si sa lase gesturile de pe stadion in sala, vrem si noi sa venim cu copiii la sala sa formam oamenii zilei de maine, nu golanii zilei de maine.

  5. Pai am auzit ca si pe el il injurati la fiecare meci.Ce sa faca omul cat sa inghita!!?

  6. partea aia a galeriei de care voi vorbiti sunt tot aceia care au incurajat echipa asta in deplasari precum oradea,baia mare,odorhei,ploiesti,medgidia…….atunci niciunul din cei care comentati nu dadeati nici macar pe la sala,insa noi i-am sustinut peste tot.cat despre domnul Voica pot spune ca nu l-a injurat nimeni.asa cum toata banca a intrat in acest meci i se puteau acorda si lui Shota 5 min.iar el ca antrenor al echipei nu cred ca i se cuvinea sa arate cu degetul spre ace suporter si sa-l urmareasca 5 min numai pe el.avea ceva mai important de facut:sa urmareasca evolutia echipei ca doar de asta e acolo.

  7. Interzis la handbal comportamentului huligaic.
    Noi venim sa ne bucuram la un meci nu sa ascultam injuriile huliganilor.
    RUSINE.
    Noi,cetatenii obisnuiti care cumparam bilete ne dezicem de asemenea specimene.

Comentariile sunt închise.