Nu se leagă / Sport Club Bacău – Farul Constanța 1-2 (0-0)

Sport Club Bacau - Farul Constanta
Sport Club Bacău n-a reușit să facă vreun punct nici la cea de-a treia apariție pe scena eșalonului secund. E drept că băcăuanii au avut în față un adversar puternic, care a arătat un fotbal frumos și curat, față de cei care au învins Sport Clubul în primele două etape, dar asta nu e decât o palidă consolare.
Gazdele au început mai bine și au avut primele două ocazii, după șuturile din afara careului expediate de Dumitriu (min. 9) și Hurdubei (min. 14), ambele respinse de Curcă. În minutul 19, a fost rândul portarului băcăuan să iasă la rampă, scoțând de la vinclu lovitura de cap a lui Bolat, Oltean având o altă intervenție excelentă și în minutul 38, când a respins tot de la vinclu șutul lui Crețu. S-a intrat la cabine cu un 0-0 echitabil, după 45 de minute în care băcăuanii au jucat contra vântului.

La numai 30 de secunde după pauză, gazdele au deschis scorul, după ce Predoiu a centrat de pe dreapta, iar Hurdubei a șutat precis, în dreapta lui Curcă, din mijlocul careului constănțean. Portarul oaspeților a intervenit salvator în minutele 49 și 51, la șuturile lui Predoiu și Hurdubei, iar în minutul 54 același Predoiu a irosit o ocazie uriașă, după ce a speculat o gafă a lui Bumbac, l-a driblat pe Curcă, dar a fost deposedat în fața porții goale de zvârluga Mansur. Antrenorul Ion Răuță a făcut două schimbări inspirate, Farul s-a năpustit peste adversari și a întors rezultatul în numai două minute. În minutul 64, Butoi a marcat din 6 metri după un corner, iar un minut mai târziu, Ivanovici, cel mai bun de pe teren, a șutat în diagonală de la 16 metri lateral dreapta, înscriind ceea ce avea să fie golul victoriei. Constănțenii s-au retras, băcăuanii au dominat haotic și au trecut pe lângă egalare în prelungiri, când Șchiopu a centrat de pe dreapta, iar B. Ungureanu a reluat peste poartă din poziție ideală, de la 8 metri. Dacă un vârf nu marchează nici de-acolo, atunci de unde ???

Sport Club Bacău rămâne singura echipă fără niciun punct, instalându-se confortabil pe ultima poziție a clasamentului seriei I, iar dacă sâmbătă nu scoate măcar un punct în Giulești se anunță furtună mare pentru Tase și jucătorii săi.

SC BACĂU: OLTEAN – Mihălăchioae, Adăscăliței, Burcă, Sascău – Întuneric (80 Măjer), Dumitriu – HURDUBEI, B. Rusu (60 Șchiopu), Miron – Predoiu (67 B. Ungureanu). Antrenor: Viorel Tănase.

FARUL: CURCĂ – Băjan, Buzea, Bumbac, MANSUR – I. Florea – IVANOVICI, Coconașu (52 SILVĂȘAN), BOLAT (85 Răvoiu), Crețu – Igiroșanu (58 Butoi). Antrenor: Ion Răuță.

Cartonașe galbene: B. Rusu (min. 52), Măjer (min. 84).

Arbitru: Teodora Albon. Asistenți: Gero Szabo și Iulian Szekely (toți din Cluj-Napoca).

Spectatori: 300

8 comentarii la „Nu se leagă / Sport Club Bacău – Farul Constanța 1-2 (0-0)”

  1. Nu se poate ca un atacant (chiar si de liga 2), sa intarzie atat de mult o actiune si sa fie deposedat din spate de un adversar care, la un moment dat, nici nu era in cadrul transmiterii TV ! La 2-0, meciul avea alt curs. Ce a urmat nu mai conteaza. Orice echipa care nu are nici un punct sta foarte slab din punct de vedere psihic, din punct de vedere al increderii in fortele proprii. O perioda ma opresc sa mai fac comentarii, din/in compasiune cu starea echipei. Sa trecem pe meditatii, rugaciuni… Cine stie, poate asa ne iese.

  2. de ce nu joaca curiliuc mai mult ? e mult peste predoiu si ungureanu, plus ca a jucat aproape jumatate din cariera lui impreuna cu hurdubei

  3. Luati-l repede pe nea’ Ghita Poenaru si preluati culorile si palmaresul echipei fanion FCM!!! daca nu plecati dracu’toti!

  4. S..V…..E daca are un gram de onoare in el, ar trebui sa ceara Familiei Sechelariu precum si domnului Daniel Scanteie palmaresul si culorile echipei FCM Bacau, pentru a putea sa faca din Sport Club Bacau, o echipa cu istorie si cu onoare in Fotbalul Romanesc. De la partea cealalta asteptam sa cedeze fara a cere in schimb bani sau foloase materiale, astfel numele Sechelariu va ramane unul ce a adus onoare fotbalului Bacauan. Ambitia, cearta si ura nu isi mai are rostul. Daca sunteti deacord impartiti acest mesaj altor bacauani. Va multumim.

  5. Niciodata cainele nu va pleca de la macelarie.Si nici ei atata timp cit vin bani multi de la NOI.Chiar credeti ca ii intereseaza de rezultate,palmares,promovare etc? Singura grija este bugetul local.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.