Fotbal / Sport Club Bacău – FCM Dinamo Onești 5-0 (2-0), în meci amical

SC Bacau - FCM Dinamo Onesti (1)
Sport Club Bacău a susținut miercuri după-amiază o ultimă repetiție înaintea debutului în Liga a II-a, pe terenul unde va evolua tot sezonul 2013-2014. Adversară i-a fost lidera Ligii a IV-a băcăuane, o formație de puști talentați, jigniți vârtos de pe margine de Ioan Sdrobiș, care a oferit un spectacol dezgustător. Altfel, Viorel Tănase a utilizat câte o formulă de echipă în fiecare repriză, începând jocul fără un mijlocaș de construcție și terminându-l cu doi astfel de jucători pe teren.
Golurile primei reprize au fost reușite de Dumitriu (min. 10 și 38) în timp ce, în repriza secundă, marcatorii au fost Cl. Tudor (min. 53, dintr-un penalty obținut de Predoiu), Predoiu (min. 61) și Curiliuc (min. 90). ”Dacă e s-o iau după scor, normal că sunt mulţumit, am văzut o echipă motivată, care şi-a respectat blazonul şi adversarul. Ocaziile pe care le-am avut, le-am fructificat. Normal că diferenţa de valoare este mare. Sâmbătă vom întâlni alt adversar, de alt calibru, cu omogenitate bună, cu valoare individuală la fel şi normal că va fi altfel jocul cu o echipă de liga a 2-a. Dar, pentru antrenamentul de azi, mă declar mulţumit”, ne-a precizat antrenorul principal al Sport Clubului, Viorel Tănase, la finalul jocului.

Sport Club Bacău – repriza I: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Luncanu – Întuneric, Dumitriu – Husein, B. Rusu, Hurdubei – B. Ungureanu.

Sport Club Bacău – repriza a II-a: Oltean – Blănaru, Sascău, Burcă, Medeșan – Șchiopu, Strugariu (72 Măjer), Cl. Tudor, Miron (76 Țuțu) – Curiliuc, Predoiu (79 Pricop).

Ar mai fi de menționat că arena ”Aerostar” e departe de a fi gata de startul Ligii a III-a, o mare problemă fiind locul amenajat pentru presă, dar asupra acestui aspect vom reveni după ce vom avea un punct de vedere oficial al celor de la Sport Club.

2 comentarii la „Fotbal / Sport Club Bacău – FCM Dinamo Onești 5-0 (2-0), în meci amical”

  1. La Moinesti intr-un meci devans al etapei a II al ligii a 3a,FCM Moinesti-Bucovina Pojorata 4-1(1-0),prin golurile marcate de Braiescu,Berbece(2)si Corman.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.