Minifotbal / Memorialul Teofil Bora se pregătește de finale

Minifotbal Bacau
Cea de-a IV-a ediție a Memorialului Teofil Bora a fost un real succes, fapt confirmat de multitudinea golurilor și a fair-play-ul desăvârșit al tuturor echipelor angrenate în această competiție, care a devenit una de tradiție pentru județul Bacău. Cele 61 de goluri înscrise în prima fază a competiției, reprezintă o medie de 10 goluri ceea ce a contribuit decisiv la spectacolul fotbalistic reprezentat de acest memorial.
Dacă este să analizăm aceste jocuri am putea susține că pauza competițională nu le-a știrbit din dorința de joc și pofta de gol a tuturor combatantelor care au adoptat un joc în viteză, astfel încât fiecare echipă a punctat la impresia artistică. De menționat că echipa Dortmund s-a aflat la prima participare într-o competiție oficială.

Rezultatele înregistrate în faza grupelor:
Grupa A
Ultra Boys Bacău vs. Viitorul Gura Văii 7-6
Tsunami Onești vs. Viitorul Gura Văii 7-4
Ultra Boys Bacău vs. Tsunami Onești 4-3

Grupa B
Brigada Diverse Onești – Dortmund Bacău 8-2
FC Coriolan Bacău – Brigada Diverse Onești 6-4
Dortmund Bacău – FC Coriolan Bacău 6-4
Dacă prima fază a competiției s-a desfășurat la Bacău, duminică Oneștiul va găzdui în cadrul bazei sportive Dribbling semifinale și finalele celei de-a IV-a ediții a Memorialului Teofil Bora. Astfel, de la ora 17.00 Brigada Diverse va întâlni pe Tsunami, în timp ce de la ora 18.00 este programată cea de-a doua semifinală care se va disputa între Viitorul Gura Văii și FC Coriolan. Finala mică se va juca de la ora 19.00, iar finala mare de la ora 20.00.

Memorialul a reprezentat pentru echipele participante și o bună ocazie de ași testa lotul de jucători și forma acestora înainte de debutul Campionatului Județean de Minifotbal care se reia cu Divizia de Bacău și Onești pe data de 15 septembrie.

”Atât în Divizia de Onești cât și cea de Bacău așteptăm aceeași sportivitate și spectacol fotbalistic ca și în ediția precedentă de campionat”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

2 comentarii la „Minifotbal / Memorialul Teofil Bora se pregătește de finale”

  1. ultra boys nu se mai prezinta pentru ca nu a fost de acord cu disputarea finalelor la onesti.desi am fost castigatorii grupei am decis ca mutarea memorialului nu este cea mai corecta decizie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.