Volei feminin / Campioana și-a stabilit calendarul turneelor de pregătire

Antrenament Stiinta Bacau august 2013
Campioana României la volei feminin a intrat în cea de-a patra săptămână de pregătiri pentru sezonul 2013-2014, iar antrenorul Forin Grapă este satisfăcut. ”Sunt mulțumit de felul în care fetele se angrenează în pregătire și eu sper să ne prindă bine ce facem acum”, ne-a declarat tehnicianul Științei Bacău.
În ceea ce privește jocurile de pregătire, campioana României va participa pentru început la ”Cupa Târnavelor”, în perioada 6-8 septembrie, la Blaj, alături de echipa locală, CSU Medicina Tg. Mureș și încă o echipă, deocamdată necunoscută. O săptămână mai târziu, se intenționează organizarea unui turneu la Bacău, la care vor fi invitate Volei Alba Blaj, CSM București și Penicilina Iași. În cea de-a treia săptămână a lunii septembrie, Știința este invitată la un turneu la Belgrad, la care vor participa, printre altele, campioana și vicecampioana Serbiei, aceasta din urmă antrenată de fostul antrenor de la Tomis Constanța, Darko Zakoc.

În ceea ce privește lotul aflat în pregătiri în Bacău, acesta a fost completat prin sosirea argentiniencei Aylin Pereyra. În schimb, compatrioatele acesteia, Emilce Sosa și Lucia Gaido, mai au de lucru la echipa națională și vor sosi la echipa de club tocmai în octombrie, motiv pentru care se poartă corespondențe intense cu federația din Argentina.
La începutul pregătirilor, Florin Grapă spunea că-și mai dorește o trăgătoare, deziderat încă nerezolvat. ”Încă mai caut, dar nu sunt disperat, sper s-o găsesc, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a precizat antrenorul principal al campioanei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.