Avancronică / CS Kosarom Pașcani – Sport Club Bacău (Cupa României, marți, ora 17.30)

SC Bacau - CSM Pascani (7)
Pentru Sport Club Bacău a venit timpul pentru primul meci oficial al sezonului 2013-2014, unul care nu se anunță deloc simplu. Echipa pregătită de Viorel Tănase va juca marți la Pașcani, cu CS Kosarom, într-un meci contând pentru faza a IV-a a Cupei României. Echipa din Pașcani a câștigat în turul precedent al cupei cu 2-0 pe terenul celor de la Petrotub Roman, iar în ultimul meci de campionat disputat acasă cu Sport Club Bacău, pe 14 septembrie 2012, s-a impus cu 2-1.
Va fi și un duel interesant al antrenorilor, Viorel Tănase urmând să-l întâlnească pe unul dintre antrenorii de referință ai Oțelului la care a evoluat ”Tase”, este vorba de Vasile Simionaș.

”Îl respect pe domnul Simionaș, e un antrenor cu o experiență foarte mare, dar cred că a venit și momentul nostru, al generației tinere. Eu sper să ne calificăm, consider că valoarea echipei noastre ne îndreptățește să sperăm acest lucru, dar pentru asta va fi nevoie de maximă concentrare”, ne-a declarat Viorel Tănase.

Antrenorul celor de la Sport Club nu-i va avea la dispoziție pe accidentații Oltean, Știrbu, Cl. Tudor și Măjer, context în care formula de start a echipei băcăuane ar putea fi următoarea: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Adăscăliței, Luncanu – Întuneric, Strugariu – Husein, B. Rusu, Hurdubei – Predoiu.

Partida CS Kosarom Pașcani – Sport Club Bacău va fi arbitrată de o brigadă din Focșani, avându-l la centru pe Gică Mihai, care va fi ajutat de asistenții Ionuț Paraschiv și Cristian Voicu. Cei doi observatori ai meciului sunt Vasile Bordaș (Tg. Mureș) și Aurel Daicu (Suceava).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.