Sport Club Bacău – Cetatea Târgu Neamț 2-1(0-1), în meci amical

DSC_0192

Greoi. Cel puțin asta a fost impresia lăsată de jocul elevilor lui Viorel Tănase contra celor de la Cetatea Târgu Neamț. Cum era de așteptat, băcăuanii s-au instalat la cârma jocului încă de la primul fluier al centralului însă fără acțiuni semnificative la poarta oaspeților. Abia în minutul 25, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă, mingea ajunge la Miron care trage insă paralel cu poarta nemțenilor. Patru minute mai târziu, același Miron îl lansează excelent pe Husein care, rămas singur cu portarul advers trage mult alături (foto).  După alte patru minute, nemțenii și-au amintit că în fotbal ocaziile se răzbună iar Ungureanu l-a lobat elegant pe Știrbu după ce plecase excelent din poziție regulamentară stabilind astfel scorul pauzei.

La pauză, Viorel Tănase a schimbat întreaga garnitură de joc insă tot nemțenii au trecut pe langă gol: Gorea a încercat un lob surprinzator de la 35 de metri insă Savu a fost la post si a deviat mingea in corner. Gazdele au replicat imediat prin Claudiu Tudor care a lovit bara de la 12 metri. Zece minute mai târziu, același Claudiu Tudor driblează portarul advers însă nu se înțelege cu Predoiu asupra finalizării irosind o nouă oportunitate. Pe fondul căderii fizice a oaspeților, în minutul 68, Claudiu Tudor se înțelege de această dată cu Predoiu care înscrie elegant pe lângă portarul nemțean. Scorul final avea să fie stabilit cu zece minute înainte de final când Măjer a transformat excelent o lovitură liberă obținută în urma unui fault asupra lui Hurdubei.

În fața unui adversar modest, echipa lui Viorel Tănase a dominat jocul în totalitate manifestând însă imprecizie și lipsă de comunicare în special la finalizare. Având în vedere ca jocurile de verificare abia incep, antrenorul băcăuan are ocazia să facă toate „reglajele” necesare pentru a îmbunătăți jocul echipei. Următorul meci de verificare este programat  miercuri, când Sport Club va evolua împotriva celor de la Aerostar de la ora 17.30.

Sport Club: Știrbu, Blănaru, Adăscăliței, Lozneanu, Luncanu, Dumitriu, Întuneric, Husein, B.Rusu, Miron, Ungureanu. Au mai evoluat: Savu, Mihălăchioaie, Bamba, Hurdubei, Cl.Tudor, Sascău, Strugariu, Curiliuc, Măjer, Medeșan, Predoiu, Șchiopu, Țuțu.

Cetatea: Morar, Apetrei, Sobariu, Zavate, Huțanu, Bucătaru, Petrescu, Gorea, Pavel, Bobric, Ungureanu. Au mai evoluat: Crețu, Răzlog, Pavel, Olariu, Bodron, Vavrița, Ciocoiu, Văcaru.

Un comentariu la „Sport Club Bacău – Cetatea Târgu Neamț 2-1(0-1), în meci amical”

  1. Mostenirea din anul anul trecut de la Viorel Tanase a aratat cu CSM Moinesti (2-4, pe teren propriu) ce puteau sa faca Radutoiu, Fl. Stoica, Dumitriu, Husein… Iarasi, Dumitriu si Husein ? Pana acum, rezulta o echipa de genul: Savu / Stirbu – MIHALACHIOAIE, ADASCALITEI, LOZNEANU, Luncanu / An. Popa – An. INTUNERIC, Bamba / Majer – Schiopu, CL.TUDOR / Sascau, Hurdubei / Curiliuc / Miron – Bg. RUSU / Bg.UNGUREANU (Predoiu, Traore ?)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.