Handbal feminin / Știința Bacău – HCM Roman 25-43 (13-21), în meci amical

Amical Stiinta - HCM Roman
Divizionara secundă Știința Bacău a disputat joi la prânz, pe teren propriu, un joc de verificare în compania unui adversar tradițional, HCM Roman. Conform așteptărilor, echipa romașcană, care are ambiții mari pentru sezonul viitor de Liga Națională, s-a impus categoric, în timp ce gruparea băcăuană a bifat un test util.
De altfel, după un sezon precedent dezamăgitor, în care a terminat pe locul 8 în seria A a eșalonului secund, Știința Bacău și-a reluat pregătirile cu eternul Ion Arsene la timonă, secondat de Costel Oprea și fără nicio noutate în lot. În condițiile în care echipa nu are niciun obiectiv, menținerea aceluiași lot ar trebui să însemne un plus, în special la capitolul omogenitate. De doi ani auzim ce echipă frumoasă și de perspectivă are Știința, dar rezultatele cam întârzie să apară.

În partida cu HCM Roman, golurile echipei băcăuan au fost realizate de: Lăcrămioara Cîlici 8, Adina Cârligeanu 5, Mirela Vîlcu 3, Cristina Tat 3, Cornelia Țocu 3, Ana-Maria Ciurariu 2 și Mădălina Roșu 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.